Kategoriarkiv: 2020 fotoutmaning

Julkalender: Socker

Jag bakade de absolut godaste lussekatter förra året. Det spelade ingen roll om de låg framme ett tag, det var fortfarande galet goda och saftiga. I år tänkte jag att jag ska göra lika goda eller ännu godare än förra året. HUR svårt kan det vara. Hade hört att det är tokbra att göra fördeg så det tänkte jag att det skulle jag göra denna gång. Jag gjorde det men dessvärre glömde jag både smör, salt och ägg i degen så den blev gummiaktig och helt oätlig men oj så fina! Humöret dalade lite av det men ok, jag gör om och gör rätt så det gjorde jag. Och här är resultatet. Alla ingredienser är i och de är gjorda efter konstens alla regler men torrare och tristare lussekatter får man leta efter! Även dessa ganska oätliga så jag är så ledsen. Jag vill ge det en chans till men vem ska äta alla? Men oavsett så har jag socker på dem istället för russin. Jag ogillar russin och jag tycker det blir så fint med pärlsocker på! Vad har ni?

socker

284. Socker
(bild 69 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Julkalender: Blå timmen

Lagom till första advent kom årets första frost och snö. Så otroligt vackert så jag var naturligtvis tvungen att ge mig ut med kameran. Jag önskar att vintern kunde se ut såhär alla vintermånader men nu är det tillbaka till grönt och grått igen. Hoppas på mera snö i slutet av veckan! Det är verkligen magiskt med frost och snö!

frost

25. Blå timmen
(bild 66 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Julkalender: Första advent!

Jo, jag vet. Det är inte första advent idag men det är första december och jag tycker ändå att första advent ska vara med så det blir en bild på det idag! Idag påbörjar jag min julkalender 2020. 24 bilder med julkänsla. Jag hoppas det ska ge mera glädje denna jul! Titta gärna in och kommentera eller titta på bilderna. Min förhoppning är att det ska sprida lite julkänsla.

forstaadvent

Eget tema: Första advent
(bild 65 av 183)

Veckans ord – fyra

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!