Kategoriarkiv: Julkalender 2020

Julkalender: God jul

Jag fick träffa mina fina tjejer Sagilagan och Inkedinkan för att fotografera julkort. Med corona så kunde vi inte vara inne så jag hittade en fin granskog med små granar och klädde dem i julkulor. Bock och tomtar fick också vara med och så de söta tjejerna som var såna strålande och fina modeller! Det var så roligt att träffa er!

GOD JUL alla som tittar in här! Var rädda om varandra!

godjul

Eget tema: Busungar
(bild 90 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Frida - Älskade faster ❤ Fint kortdecember 26, 2020 – 10:40 f m

Claes Petterson - Härlig bild :) God fortsättning och Gott nytt år.december 28, 2020 – 9:33 e m

Julkalender: Skam den som ger sig!

Jag har alltid velat göra muffins med creme i men aldrig vågat försöka för jag har tänkt att det är jättesvårt. Men häromdagen tog jag mod till mig och gjorde dessa saffranscitronmuffins med lemoncurd i. Supergoda men framför allt fin färg och det var så enkelt att få dit cremen! Superenkelt!

skamdensomgersig

267. Skam den som ger sig
(bild 88 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Julkalender: Ensam i sitt slag

Bellebus är verkligen ensam i sitt slag. Hon är så speciell. Jag kallar henne fröken Gnällas för hon gnäller hela tiden. Om allt. Supergullig! Och precis i skrivande stund ligger hon på min arm. Jag älskar henne så mycket! Detta är ett av de julkort vi har tagit i år!

ensamisittslag

66. Ensam i sitt slag
(bild 87 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Julkalender: Fjärde advent!

Tänk att det redan är fjärde advent. Det innebär att julen står för dörren och är det någon som vet något om julen och hur det kommer bli i år? Jag vet inte. Jag har en aning men egentligen inte. Enligt vissa precis som vanligt, enligt andra totalt ensam. Det enda vi vet med säkerhet är att julen kommer om endast några få dagar och först då får vi se hur det blir och därefter får alla leva med eventuella konsekvenser. Jag avskyr detta år med coronaskiten och jag är så glad att just detta år är över snart. Dock blir väl inte 2021 så mycket bättre men jag hoppas ändå på vaccin och bra väder som gör att det avtar igen! Men NU, idag, är det fjärde ljuset tänt i vår stake och det bästa vi kan göra är att leva i nuet och njuta av dessa fina ljus som lyser upp mörkret så fint!

fjardeadvent

Eget tema: Fyra lika.
(bild 86 av 183)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Claes Petterson - Bara lite olika långa 😉 Fin bild. Är det en exponering eller en dubbelexponering?december 21, 2020 – 1:24 e m