Kategoriarkiv: Djur

Hemfärd

På färden hem till min mamma så åkte jag förbi dessa hjortar! Självklart ville jag fotografera dem så jag vände och åkte tillbaka och fotograferade dem! Eller ja, egentligen bara den vita men den bruna kom ju med på bild även om det inte blev så jättebra med en gren rakt framför huvudet! Men man ser ändå det mesta av båda hjortarna och ser ni hur konstig den vita ser ut? Krokig rygg, klumpiga knäleder! Det är nog inte bara färgen som är fel på den söta hjorten! Hoppas i alla fall att den mår bra men det tror jag för den rör sig som den ska!

hemfard

99. Hemfärd
(bild 158 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Aldrig mer

Jag tänker på vissa teman att jag ska vänta till den perfekta bilden uppstår och tidigare år har det inneburit att lätta, roliga teman har missats för den perfekta bilden aldrig dykt upp! Så i år bestämde jag tidigt att jag kör på! Har jag ett tema och en bild som passar ihop då kör jag på det! Och så blev det med hoppe, hoppe hare-temat som ni kan se hur det blev här! En rätt kass bild som ni också påpekat verkligen inte är en bild som vanligtvis visas hos mig! Men jag tyckte detta var ett svårt tema och så hade jag ju bestämt att ta första i princip bästa bild som passade på temat så jag valde att ta den trots att jag faktiskt inte var nöjd! MEN hur lätt är det att få en bra bild på en hare? Än mindre en hoppande hare??? Ja, ni! Vad säger ni? Är inte denna bättre så säg? Aldrig mer ska jag ta en halvdålig bild så jag sitter och ångrar mig senare!

aldrigmer

2. Aldrig mer
(bild 145 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Hoppe, hoppe, hare…

Det här är Kalle och Kallina. Det är i alla fall så jag kallar dem, våra harar på vår gård! Det har funnits harar här ända från jag flyttade in för nästan 17 år sedan och jag har alltid kallat dem Kalle och Kallina! Jag tror dock inte det har varit samma harar hela tiden men vad vet jag!

Bilden är tagen ganska sent på kvällen och med väldigt högt ISO vilket gör att den är brusig men jag tycker det ändå känns okej! De är verkligen inte tama så att gå nära dem går inte!

hoppehare

104. Hoppe, hoppe, hare…
(bild 126 av 365)

logga_2019

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!