Kategoriarkiv: Djur

Ser du min blogg?

Jag har en fundering angående min blogg. Detta är något jag funderat på länge! Jag har haft min blogg från 2008 och de flesta år har jag bloggat varje dag och jag har haft en trogen skara följare och faktiskt haft turen att få många kommentarer. Nu har jag inte mått bra på väldigt länge och det har inskränkt på bloggen och bildskapande vilket gjort att jag faktiskt inte bloggar lika ofta. Jag bloggar aboslut inte varje dag men försöker åtminstone några dagar i veckan.  Jag har så klart märkt att besöken i bloggen minskat och kommentarerna har nästan helt slutat. Detta gör så klart att jag inte får upp lusten att posta så mycket då gensvar är trevligt och peppande och gör att man vill ge mer!

Så nu undrar jag. Är det någon mening med att fortsätta med bloggen? Finns det någon därute som tittar in här? Finns det någon som ser framemot att få se nya bilder?

Min önskan är att om du är härinne och ser detta, snälla lägg en kommentar så att jag vet att du sett. Du får självklar också dela med dig av dina tankar angående min blogg! Det skulle glädja mig!

 

kossor

Jag har inte bestämt mig för att lägga ner bloggen utan detta är mera en utvärdering om intresse finns att jag fortsätter! Så snälla, GE RESPONS! Om så bara säga hej så jag vet att ni varit här!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!