Kategoriarkiv: A’la Foto – uppdateringar

Gott Nytt År

Nyårsaftonen firades med min mamma och mina katter som vanligt! Men älskade Bellebus är jätterädd för smällare och fyrverkerier och precis utanför våra fönster samlas stadens invånare för att smälla av dem så jag vill vara hemma och ta hand om henne! Dock får jag möjlighet att gå ut på min balkong och fotografera lite fyrverkerier och så även i år! Detta är årets fyrverkerishow! Det var ovanligt mycket och ovanligt fint i år. Det finns en god sak med fyrverkerier och det är att fotografera dem! Det är utmanande och roligt! I övrigt har jag inget för dem! De kostar hejdlöst massa pengar som i princip bara eldas upp. Själva behaget är ju bara någon sekund (om ens det) per fyrverkeri! Och så blir massor av djur rädda och får dödsångest! Tänk alla vilda djur som verkligen inte alls förstår vad som händer!! Och när allt detta nöje är klar så ligger vår fina natur full med gifter som natur och djur skadas av! Nej, jag skulle inte ha något emot om det slutade säljas helt och hållet! Jag kan fotografera mina katter istället! :O)

MEN….nu köper människor detta och då passar jag på! Och idag, på nyårsdagen, är det faktiskt lugnt här och har varit hela dagen (kors i taket) så Bellebus mår bra nu och är lugn och mysig igen!

gottnyttar

Ett nytt år har tagit sin början och ligger där alldeles orört, fullt med möjligheter! Jag har stora förhoppningar inför detta år! Jag vet att jag kommer få det svårare i mitt liv under detta år, men jag hoppas också att mitt liv ska ta en godare vändning och jag ska kunna se lite ljusare på livet!

Jag hoppas få fortsätta med fotograferingen och min förhoppning är att jag ska komma att orka mera detta år och ta tillbaka macrofotograferingen som känns som jag lagt helt på hyllan! Jag längtar ut och macra och jag hoppas detta år ska fyllas just med det! Jag vill också träffa massor med nya människor att få föreviga på bild och självklart utveckla mig som porträttfotograf.

Jag önskar att jag kommer igång och sjunga lite mer detta år! Att sjunga i kör skulle vara så roligt men vi får se. Om inte det går så önskar jag träffa någon som vill musicera med mig ändå där man kan göra lite konserter i liten skala. Jag saknar verkligen att sjunga!

Jag ser framemot att få följa Saga, min brorsdottersdotter, i hennes äventyr mot två år! Att få se henne bli en liten människa är häftigt! Jag ska njuta av mina katter och hoppas att alla ska få vara friska, så friska de kan, och jag hoppas vi kan vara ute på landet lite mer tillsammans i år!

Jag hoppas verkligen att 2017 kommer vara mitt år! Det är faktiskt min tur nu! Jag tänker inte ge upp, jag tänker kämpa, jag vill leva. Jag ska inte låta en njursvikt få stoppa mig! Aldrig!

GOTT NYTT ÅR kära bloggläsare! Nu toppar vi detta år!

Helgbilden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Helen - Det är roligt och utmanande att fota fyrverkerier och du har verkligen lyckats med denna bild! Jag håller helt med dig att fyrverkerier gott kan förbjudas helt. Våra hundar bryr sig dock inte vilket är skönt men många djur lider denna helg vilket är oförsvarbart.

Jag hoppas verkligen 2017 blir ditt år och att allt det du längtar efter ska hända! Du är så stark som kämpar trots motgångar och kraftlöshet. Jag önskar jag kunde skänka dig mer kraft och glädje när orken tryter.

God fortsättning på det nya året!januari 2, 2017 – 7:49 f m

KajsaLisa - Positivt och kämpaglöd och den fantastiska bilden är ju en bra början. Fantastiskt fyrverkerifoto.januari 2, 2017 – 11:12 f m

Anni - Håller helt med dig, 2017 ska bli ett toppenår, det ska bli ditt år!
Fyrverkerier är egentligen helt galna, snacka om att elda upp pengar! Och samtidigt älskar jag att se på dem …januari 2, 2017 – 1:57 e m

Stare Ström - Så bra du har lyckats med fyrverkeribilden! Inte det enklaste!
Lycka till med 2017, hoppas året blir som du önskar!januari 2, 2017 – 4:44 e m

Michelle - God fortsättning! :) ska bli spännande och se alla dina bilder iår!! Hoppas du blir frisk också. Kramisjanuari 2, 2017 – 9:16 e m

frida - Bästa faster, 2017 ska bli ditt år. En nystart som sagt med lite jobbig start men som du kommer att klara galant! Vi finns för dig när du vill. Va roligt om du började sjunga mer, ja skulle bli så glad du är ju så jädra bra! FUCK NJURSVIKT Du är stark och bäst! Vi älskar dig ❤januari 4, 2017 – 12:54 e m

A’la Foto: Studentporträtt

Nu har jag uppdaterat sidan studentporträtt med fina Eleonore som tog studenten förra året. Hon valde att få sina studentporträtt fotograferade på  hösten och även i en lite mer färgglad miljö med graffiti. Titta gärna in och se om du hittar någon favorit!

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Vi har tagit studenten

studentportratt_linkoping_eleonorestudentportratt_linkoping_eleonore1

Studentporträtt – Studentfotografering – Linköping – Abiturientbal – balporträtt – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

A’la Foto: Vackra Cissi

Nu har jag uppdaterat min hemsida med min absoluta favoritporträttsession någonsin. Det är vackra Cissi på bilderna tillsammans med sin vackra Cello!

Titta gärna in och se om du hittar någon favorit!

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Cecilia

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kattis - Underbara, verkligen!maj 5, 2015 – 6:53 f m

Madde - Så vackra bilder. Går ej att välja en favorit då alla är så vackra:-)maj 5, 2015 – 1:22 e m

A’la Foto: Maria

Hemsidan har uppdaterats med massor av bilder på vackra Maria från två tillfällen! Detta tillfälle i den vackra vitsippsskogen och så en gång från en vinterfotografering.
Titta gärna in och se vilken din favorit blir av alla bilder!:)

www.alafoto.se -> portfolio -> människor -> Maria

maria_vitsippor3

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Iselin Renée - Kjempe fine bilder :)maj 2, 2015 – 7:31 f m

LINDA - sååå fina bilder!maj 2, 2015 – 8:59 e m