Jag mötte Nellie!

Häromdagen när jag låg i skogen med min kamera och fotade macro dök denna lilla sötnos upp mellan stenarna! Hon heter Nellie och är en liten valp! Valp och valp…hon är lite äldre…kanske fem månader men lika busig som en valp! :O))) Det tog en stund för henne att våga sig helt fram till mig så jag satt där på marken och hon gjorde looper runt mig och skuttade busade! Efter en ganska bra stund fick jag telefonsamtal (ja ni…mitt i skogen) och då ansåg hon det helt ofarligt så då anföll hon mig och min kamera med massor av pussar och tvätt! Jättesöt är charmtrollet! :O)) Hon var som en liten studsboll så det var inte lätt att fånga henne på bild men några bilder blev det trots allt!

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.seCopyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Hon gillade att smaka på allt så den vackra mossan på stenen fanns inte kvar när vi lämnade platsen…och en och annan vårlök strök med! ;O) Men när man är så bedårande som Nellie är så gör det mindre! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Sök och du skall finnaa - Så glad jag blir! 😀

Som vanligt helt makalösa bilder av dig Anneli.

Ha det gott i veckan!april 25, 2010 – 10:14 e m

Helena Kulle - Haha, vilken trevlig bekantskap :)
Jösses vilka härliga bilder du fick på henne, den lilla mossrivaren. Jättehärliga, fins mot naturens fina bakgrund.
Hoppas din helg varit bra.
KRAMapril 26, 2010 – 5:10 f m

Maria - Vilken sötnos :)april 26, 2010 – 7:03 f m

Ferran - So cute!
😉april 26, 2010 – 10:06 f m

Ninni - Underbart söt!april 26, 2010 – 4:48 e m

george@minimalistics - What, no cats? I guess the dog must have chased them up the trees!april 26, 2010 – 9:34 e m

Eva-Lenas Photo - Härliga bilder på din nyfunna vän, som verkar trivas med tassarna i mossan :) Som vanligt har du lyckas!!maj 1, 2010 – 6:38 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*