Vad för blomma??

Idag har jag faktiskt luftat min kamera! Det var några dagar sedan pga min onda arm men idag tänkte jag prova! Det gick ganska bra! Det gäller bara att ta det väldigt försiktigt och inte för långa pass så här i början igen!

Tänkte ha en liten minitävling för er som besöker mig! Frågan i tävlingen är simpel:

Vad är detta för blomma?

Copyright Anneli Larsson www.alafoto.se

Den som lyckas lösa det…och först…vinner så klart ära & berömmelse!! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Fredrica Ica Ganestål - Är det inte en helt vanlig vitsippa? Fast det skulle kunna vara en anemon också men det känns lite för tidigt för det. Ett vackert och stämningfyllt foto är det hur som helst!maj 1, 2010 – 9:16 e m

Elenore - Vitsippa gissar jag 😉maj 1, 2010 – 9:25 e m

LissenTo - Jag vinner nog ingen ära och berömmelse. Kan bara säga att blomman är vacker!
Hoppas du är bättre i din arm.
Ha en fortsatt skön helg. KRAM Lissenmaj 1, 2010 – 9:26 e m

Anneli - Ica: Nej, helt vanlig vitsippa är det inte! Anemon är en bra gissning men också fel! Denna blommar nu och står gärna vid vatten! :O)

Elenore: Tyvärr…men det är likt såhär på bilden! :O)

Lissen: Tack så mycket söta du! Ja, jag är bättre men långt ifrån bra! Önskar dig detsamma KRAM!maj 1, 2010 – 10:55 e m

LiseLotte - Tovsippa kanske?maj 2, 2010 – 9:00 f m

Michelle - Jag gissar på att de e tovsippor :) Väldigt fin bild blir själv lite sugen på att gå ut och fota när jag ser den.maj 2, 2010 – 9:42 f m

Anna - Jag har ingen aning om vad det är för någon blomma men vackra är de!
Mvh Annamaj 2, 2010 – 3:04 e m

mona - kanske en sån kabbleka.;-)

Monamaj 2, 2010 – 3:47 e m

Anneli - Liselotte & Michelle: Jag har faktiskt aldrig hört talas om Tovsippor så jag var tvungen att kolla upp det och visst var de lika men nej..tyvärr..det är inte samma! Men tack för gissningarna! :O)

Anna: Ja visst är de! Det tycker jag också! :O)

Mona: men visst Mona är det en Kabbleka! :O))maj 2, 2010 – 5:47 e m

AnnaKK - Hejsan!

Jag fotade nåt liknande idag – fast de var gula. Kabbeleka! :-)maj 2, 2010 – 6:18 e m

Linda - varje gång jag skriver en kommentar så skriver jag samma sak… men varje gång jag är in här häpnas jag av din underbara foton!! wow du är grym!!! hoppas din arm blir helt bra fort.. tycker allt bra synd om dig!! krammaj 2, 2010 – 7:19 e m

george@minimalistics - I don’t know it’s name in Swedish, but here it’s a Wood Anemone (Latin: Anemone Nemerosa). And it’s a pretty cool picture of one…or two…or more!maj 3, 2010 – 7:45 e m

Anneli - A'la Foto - Anna KK: De gula är vackra men de vita är lite ovanligare tror jag! Men de är fina båda två! Ska nog leta upp någon gul (gul är ju trots allt min favvofärg!)

Linda: GULLE DIG!! Vad glad du gör mig!

George: Sorry to say but it’s not Wood Anemone (Swedish: Vitsippa). It’s a Caltha. The most common variety here is yellow! But they look quite the same! Glad that you like my picture! :O))maj 3, 2010 – 8:39 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*