En flygande liten ängel!

Jag älskar att fota fjärilar för de är så otroligt faschinerande och vackra! Mitt mål för i sommar är att fotografera dem flygande och här är mitt första försök! Inte helt skarp direkt men jag gillar den! :O))

Jag önskar er en trevlig onsdag därute i den otroliga värmen! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

AnnaKK - Inte så illa ändå – för det där verkar vara väldigt svårt!? Jag har inte fått till annat än nåt som ser ut som flygande bomullstussar… Total oskärpa – de har nog hamnat både utanför fokus och drabbats av rörelseoskärpa på grund av för lång slutartid.

Ska bli spännande att följa din fortsatta försök – tror nog att du kommer att klara det!!! :-)juli 30, 2008 – 1:25 e m

Nettan - Härlig bild! 😀juli 30, 2008 – 2:15 e m

Anneli - AnnaKK: nej det är inte lätt men skam den som ger sig!

Nettan: Tack!!

Kram!augusti 3, 2008 – 2:37 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*