Underbara vår!

Temat i dagens ”Inspiraton & Kreativitet” är vår! Något jag tycker är fantastiskt passande för just i år har vi ju faktiskt haft en helt underbar vår! Helt perfekt faktiskt! Tack vare att värmen tagit det lugnt och inte kommit i så stor mängd så har vårblommorna fått spira väldigt länge och våren har dragit ut på sig på ett helt fantastiskt sätt! Jag är så tacksam för att denna vår varit som den är! Det var många år sedan vi hade en vår som denna….vanligtvis har den gått direkt till sommar och våren har varit typ en vecka eller så….

Och ni som klagar på att det är kallt och värmen aldrig kommer…tänk på just detta…våren har för en gång skull fått visa sig från sin bästa sida! Och….för er som inte nöjer er med detta så kommer värmen….den kommer vi aldrig missa…för sommaren är runt hörnet! Jag lovar! ;O)

(och som en liten parentes…varför kan vi människor aldrig vara nöjda med vädret..det ska alltid klagas på och det ska alltid vara något annat än just det som är! )

Flera bidrag  hittas här!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Eva-Lenas Photo - Håller helt och fullt med dig, älskar våren och för mig får den gärna stanna lääänge. I dag har vi dock sommarvarmt,phu 😉 Och visst är det rönnen jag fångat, även jag är tokförtjust i dess blommor och färg :)Underbar gullvivebild, som är en annan favorit!!

Ha det riktigt skönt och gott!

KRAMmaj 15, 2010 – 3:38 e m

anne-lie - Underbart med majnycklar!maj 15, 2010 – 3:54 e m

Hasse Broms - Skärgårdsfoto - – Du har så rätt. Men jag är en av dom som klagat på regn och kyla. Men jag litar på dig, värmen kommer väl….
– Kanonfin bild på Gullvivan !!!
/ Hassemaj 15, 2010 – 4:09 e m

Susannes fotoblogg - Nää, jag är INTE nöjd med vädret. Regnet är grått och vått och inte alls så grönt och ljuvligt vårlikt som det foto du visar. Dessutom blev jag ännu mer besviken på dagens Skåneväder när jag på nyheterna nyss fick höra att Överkalix har 27 grader varmt!!! Någon måste ha vänt Sverige uppochner idag. Tänk om termometern visade åtminstone 10 grader här i södern!

Ta min klagan med en nypa salt, men det var det där med värmen i Överkalix som fick igång mig. :)maj 15, 2010 – 4:13 e m

Lissen - Det gröna, det våriga skira. Du har fångat det, i din härligt färgstarka bild.
Ha en fortsatt trevlig helg. //Lissen

Ps Har cyklat i solskenet idag, lovely. Dsmaj 15, 2010 – 6:38 e m

cat - Det är ett underbart ljus i dina vackra vårbild :)
(jag har nog klagat rätt mycket på vädret, men det beror på att jag har frusit så mycket)maj 15, 2010 – 6:43 e m

Beate - Vilken hel fantastik bild du har tagit. Å du har ju rätt, vi är aldrig nöjd med vädret, jag menar vad skulle man annars tala om;-) Men håll med efter en långdragen höst, en iskall vinter utan sol så är man ju faktiskt lite sugen på sol, värme och vyn av en blå himmel.maj 15, 2010 – 7:19 e m

Misswhatsit - Vilket underbart foto!
Ha en bra kväll!maj 15, 2010 – 7:22 e m

CJ - Härligt kort!maj 15, 2010 – 8:20 e m

Agneta - Vilken vacker färg och ett härligt ljus i din bild. Tänkte faktiskt i dag att vi verkligen har fått njuta länge av våren i år. Vitsipporna har stått otroligt länge.maj 15, 2010 – 8:22 e m

Helena Kulle - Det är nog tyvärr typiskt svenskt, att klaga på det man inte har istället för att njuta av det man faktiskt har och kan få. Framtiden kommer alltid förr eller senare…på gott och ont.
Vilken jättefin bild, riktigt vårig.
Ha en mysig söndag, här ska jag börja kolla igenom alla bilderna från vännernas bröllop, 343 närmare bestämt :)
KRAMmaj 16, 2010 – 6:43 f m

Nina Xi på Bilduppdraget - Grattis! Du har gått till final på bilduppdraget! http://bilduppdraget.wordpress.com/maj 16, 2010 – 8:37 e m

Camilla "Lillagul" - Supervacker bild på Gullvivan med det härligt gröna gräset i bakgrunden !maj 16, 2010 – 9:15 e m

Anneli - A'la Foto - Helena: DU har rätt! Det är nog lite svenskt att alltid klaga och aldrig se det positivt det man har!

Tack alla för era fina kommentarer och era åsikter!

kram på er alla!maj 17, 2010 – 8:12 e m

Bintan - Gud vilka fina bilder! Du utklassar dom andra fotobloggarna!maj 19, 2010 – 6:55 e m

Emma ✯ - Underbar bild!
Vad har du för kamera?maj 21, 2010 – 7:11 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*