Vad är väl en bal på slottet….


Det var årets första bal i Linköping i lördags. Efter själva dansen samlas alla vackra par i stadens park för att dricka champagne och äta jordgubbar och mysa! Dit begav jag mig med mina vänner för att fotografera dessa vackra människor på en av deras största dagar i sitt liv hittills! Det var så härligt att se alla vackra klänningar i sprakande färger! Där bland alla fann jag denna prinsessa! Visst är hon vacker?

Det kommer flera balporträtt så för er som väntar på just ert balporträtt,  titta in igen om ett tag så ska det ha kommit ut flera! Och vill ni ha tag i mig för annat, kanske några fina studentporträtt eller annan fotografering så finns jag på anneli @ alafoto.se

Det är bara att höra av er!


17 svar till “Vad är väl en bal på slottet….”

  1. superfina bilder! vilka färger! högra hörnet på andra bilden ser ut som en godisskål, fantastiskt fint!!!

  2. Fantastiskt vackra bilder och en fin tjej 🙂 Hur gör du för att åstadkomma den ”softa” känslan? Är det något filter?

  3. Hej. Vilket sammanträffande detta är! Jag är tjejen som du träffade hos JFalk för ett par veckor sedan, vi talade om att jag är make-upartist och ifall vi skulle kunna sammarbeta någongång i framtiden, minns du? jag är också tjejen på bilderna ovan (: underbara bilder! kan jag få ta del av dem på något sätt? min mejladress är amanda.hanssson@hotmail.com (observera tre S i efternamnet). Tack på förhand! Kram Amanda!

  4. PROFFSFOTOGRAF!!!!!Underbart kort!! Vilken tur denna tjej har som blev fotad av dig!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *