Tar du studenten i år?

Har du tagit studentbilderna? Har du inte det och är lite sugen på fina studentporträtt så hör av dig! Jag lovar att du kommer bli nöjd! :O))

Bilderna på Sara är tagen idag i regn och riktig kall blåst men hon var en riktig kämpe!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Michelle - Gud vad fint 😀maj 25, 2010 – 10:27 e m

Nicole - Superinfa färger 😀 Du lyckas alltid så bra, med alla dina bidler :):) Jätte fint!maj 25, 2010 – 11:10 e m

Sanna B - Vilken fin bild!!
Jag tog aldrig några studentbilder, förutom den tillsammans med klasssen! Ångrar jag idag!maj 25, 2010 – 11:20 e m

Linda - grymt fina bilder som vanligt:)maj 26, 2010 – 6:19 f m

Mia - Wow.. Sara kommer att bli supernöjd för det var verkligen kanonbilder..

Kram Miamaj 26, 2010 – 12:16 e m

Fotograf MissJeni - Wow vilka underbara studentbilder!

svar: ja, precis så menade jag att det var lättare att börja med marknadsföringen samtidigt som jag pluggade eftersom jag fick csn lån och studiebidrag varje månad så kunde jag öka marknadsföringen succesivt med tiden för att få en kundkrets.

Jag kan skriva om just marknadsföringen i ett annat inlägg :)maj 26, 2010 – 1:16 e m

Anneli - A'la Foto - Tack söta ni! Vad glad jag blir att ni gillar detta! :O)

Sanna B: nä…inte jag heller och jag ångrar också det! :O( Så mitt råd till dig och till alla andra är att puscha alla som ni ser och vet är i den åldern…för även ifall det kanske är tråkigt att göra det då så är det såå roligt att ha när man är äldre! :O)) Glad blir jag att du gillar min bild!

Kram på er allihop!maj 26, 2010 – 1:30 e m

Johanna (en liten paus) - Helt underbara studentbilder – önskar jag tog studenten i år!!!
Tack för den fina kommentaren igår =)maj 26, 2010 – 2:45 e m

Jonnié - Gud va fina bildermaj 26, 2010 – 3:41 e m

Cecilia Artista - Åhh vilka underbara studentporträtt. Vackra färger som alltid!
Jag förstår att Sara blev glad!

Betr min mörkröda blomma – visst är den tjusig. Tyvärr vet jag inte vad den heter. Den var rätt så stor och lyste lång väg där jag såg den utanför Bergianska trädgården i Stockholm förra sommaren.maj 26, 2010 – 4:24 e m

george - Rather young to be a captain….but beautiful and beautifully shot.maj 26, 2010 – 5:11 e m

Marit - Nydelige farger!maj 26, 2010 – 7:04 e m

Sara - Va fina dom blev =)
Tack så jättemkt för att du tog kort! 😀maj 26, 2010 – 7:26 e m

Jenny Eriksson - Jättefina studentbilder! Du har verkligen lyckats :)maj 26, 2010 – 9:39 e m

CRAVE PHOTOGRAPHY - THANKS FOR STOPPING BY MY BLOG! I APPRECIATE YOUR SWEET COMMENT! YOUR WORK IS AMAZING! SO BEAUTIFUL, VERY VIBRANT!!!maj 27, 2010 – 5:54 f m

@ficklampa - Gud vilka vackra porträtt! Skärpedjupet, vinjetteringen… nom nom! 😀maj 27, 2010 – 6:05 f m

Sanna Ek - Supervackra bilder. Även de i senaste inlägget!maj 27, 2010 – 10:35 e m

patrik pettersson - Riktigt fina bilder! Du har verkligen förvandlat regn och blåst till något fint och vackert! Riktigt fint redigerat!maj 28, 2010 – 9:12 f m

Annika - Hej! Vilka fantastiska bilder du tar, jag är stum av beundran!!! Lite märkligt hur jag hittade hit dock… Jag och min syster och systerdotter var på besök i Trädgårdsföreningen förra lördagen och råkade hamna mitt i studentbalens picknick. Jag såg några tjejer som gick runt och fotade, men tänkte inte mer på det. Sedan när jag gick in på en av de bloggar jag följer (ulrica.org), så dök de där fotande tjejerna upp där, och då hittade jag hit till dig.
Jag har surfat runt här och häpnat över din fantastiska talang. När jag var inne på din portfolio, såg jag dessutom att du hade fotat en av mina scrap-kompisar, Johanna N. Kul!

Nu till min fråga. Jag har en dotter som tar studenten i år, och jag undrar vad det skulle kosta att med en studentfotografering? Skulle vara så roligt att få vackra studentbilder på min dotter. Mvh Annikamaj 31, 2010 – 6:03 f m

Ida - vilka otroligt fina studentbilder, speciellt den nedre till höger, den va otroligt fin! :)juli 5, 2010 – 12:09 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*