Kossan i det gröna

Dagens bilder är också regnbilder! Lite grönt i sommarregn! :O) Och så en söt kossa! Jag var inne i en hage och gick…den var tom när jag gick in i den..och när jag skulle gå ut ur den igen stod det fem kossor mellan mig och grinden! Tur att jag inte är så rädd av mig! ;O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Michelle - maj 26, 2010 - 8:29 e m

Tur att dom inte åt upp dig hihi 😉

Linruz - maj 26, 2010 - 9:07 e m

Huuuu

Sök och du skall finnaa - maj 26, 2010 - 9:45 e m

Du är modig du! 😉

Låter som om det kunde varit jag – brukar också hoppa över staket i jakten på bra bilder.

Än har jag inte mött några kor…”peppar, peppar…”

Helena Kulle - maj 27, 2010 - 12:47 e m

Haha, vem gjorde en kovändning 😉
Kossor är oftast snälla, bara tjurar som kan vara lite tvära :)
KRAM

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*