Balen igen!

I morgon (lördag) är det ytterligare en bal i Linköping och jag ska dit! Vi får se vad det blir för bilder då men här kommer i alla fall några till från första balen som var på pingstafton! :O) Kära baldeltagare som är härinne: vill ni ha tag i mig finns jag på anneli @ alafoto.se

Tidigare bilder HÄR och HÄR

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

AntonYmer - Som julafton för en fotograf. Fanns det inga killar där?maj 29, 2010 – 5:20 f m

Anna - Skoj att se alla dessa vackra tjejer med sina fina klänningar.
Härliga bilder!
Men var är killarna?

Kram Annamaj 29, 2010 – 10:02 f m

Anneli - A'la Foto - Haha…Nä..det var hur tokigt som helst! BARA tjejer hela tiden! :O)))) Nä, men det var de som hoppade framför min lins! ;O)
Mera killar kommer dock…förr eller senare! :O)
Anton: Ja verkligen som julafton! :O))
Michelle: ja men visst hade de!! ;O)maj 29, 2010 – 10:34 f m

Michelle - Vilken tur dom hade som råka på dig där :) Dom fick riktigt proffsiga bilder på sig.maj 29, 2010 – 11:08 f m

Tommy - Underbara bilder.
Jag blir så avundsjuk på alla dessa porträt bilder ni tar. Jag har försökt ta porträt bilder jag med, men jag lyckas aldrig få så bra focus på ögonen! Hur gör du så ögonen blir så klara och skarpa?maj 30, 2010 – 10:49 f m

george - Sooo beautifully photographed – they could all be the chosen few from the Swedish version of ”Sex and the City”!maj 30, 2010 – 6:12 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*