Den vackra eken!


Jag har varit på en liten tur i eftermiddag för det har varit så fantastiskt väder så jag bara kunde inte hålla mig inne och hemma! Åkte till Tinnerö Eklandskap som ligger en knivsudd utanför Linköping och det är verkligen en helt fantastiskt ställe!! Såå vackert! Jag körde förbi detta träd och tänkte att: -jaha, där står det ett vackert träd…. Men efter att ha kört en yttepytteliten bit till insåg jag att jag MÅSTE fotografera det! Jag bara måste för det var så vackert…och det var landskapsfotograferingsväder idag så…

Och jag vet ju att det finns ni i min blogg som gillar trädbilder så här kommer den! Den vackra eken!

,

15 svar till “Den vackra eken!”

 1. Underbar ”sagoek” 🙂
  Det är något speciellt med nakna träd mitt i det gröna, som ger tankar om troll och sagor 🙂

  Ha en bra söndag vännen 🙂
  Kram

 2. Gud, vad vackert, och vilket ljus. Jag älskar ekar. Det finns inte så många av dem här uppe i Sundsvall där jag bor, men de som finns har jag fotograferat 🙂

 3. sv: Ingen orsak 🙂 Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter 🙂

  bilden är otroligt vacker, riktigt gripande! Men jag skulle klonat bort elledningarna som syns till vänster i bilden 🙂 Du gjorde heeelt rätt som stannade och föreviga detta träd bland allt det gröna, riktigt härliga kontraster!

 4. Vilket fantastiskt fotografi. Hur får du molnen så ulliga och fina? Det är väl kanske ett filter eller nåt, jag är inte så haj på det än, men om jag var du hade jag förstorat upp bilden och satt den i vardagsrummet så jag kunde stirra på den varje dag!

 5. Tack! Det är en lite komisk fråga för jag tycker det ser självklart ut! Det är en HDR-bild och för mig är HDR överdrivet med spejsade färger och så är det absolut här! Och inte liiiite utan ganska mycket skulle jag säga! ;O)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *