Den vackra eken!

Jag har varit på en liten tur i eftermiddag för det har varit så fantastiskt väder så jag bara kunde inte hålla mig inne och hemma! Åkte till Tinnerö Eklandskap som ligger en knivsudd utanför Linköping och det är verkligen en helt fantastiskt ställe!! Såå vackert! Jag körde förbi detta träd och tänkte att: -jaha, där står det ett vackert träd…. Men efter att ha kört en yttepytteliten bit till insåg jag att jag MÅSTE fotografera det! Jag bara måste för det var så vackert…och det var landskapsfotograferingsväder idag så…

Och jag vet ju att det finns ni i min blogg som gillar trädbilder så här kommer den! Den vackra eken!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Alexandra - Wow snyggt!maj 29, 2010 – 7:29 e m

LiseLotte - Jag är en som gillar träd och natur.
Men det där är ju inte bara ett träd. Hela omgivningen är ju magisk.maj 30, 2010 – 12:17 f m

Jörgen - Underbar ”sagoek” :-)
Det är något speciellt med nakna träd mitt i det gröna, som ger tankar om troll och sagor :-)

Ha en bra söndag vännen :-)
Krammaj 30, 2010 – 12:18 f m

Lave - wow, vilken fantastisk bild, med underbara färger!maj 30, 2010 – 8:27 f m

ulrica - WOW!!!!!
Helt magiskt… trädet är fantastiskt, jag som ÄLSKAR att plåta träd :)

KRAMARmaj 30, 2010 – 10:54 f m

Anders - Gud, vad vackert, och vilket ljus. Jag älskar ekar. Det finns inte så många av dem här uppe i Sundsvall där jag bor, men de som finns har jag fotograferat :)maj 30, 2010 – 10:59 f m

Linruz - Raring att ett gamalt torrt träd kan bli så vackert genom din lins.
kram kram Linamaj 30, 2010 – 4:48 e m

Morgan - Vacker vy du bjuder på och träd har alla olika personligheter.
Morganmaj 30, 2010 – 6:12 e m

george - A lovely landscape – and such wonderful colours – I’m going to have to ”up” my game!maj 30, 2010 – 6:15 e m

Fotograf MissJeni - sv: Ingen orsak :) Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter :)

bilden är otroligt vacker, riktigt gripande! Men jag skulle klonat bort elledningarna som syns till vänster i bilden :) Du gjorde heeelt rätt som stannade och föreviga detta träd bland allt det gröna, riktigt härliga kontraster!maj 30, 2010 – 10:22 e m

Pia - Vilken snygg bild! Riktigt häftig!

Kram Piamaj 31, 2010 – 6:40 e m

Haydee - Wow kan jag bara säga! Otroligt snyggt!juni 1, 2010 – 4:16 e m

fröken K - Vilket fantastiskt fotografi. Hur får du molnen så ulliga och fina? Det är väl kanske ett filter eller nåt, jag är inte så haj på det än, men om jag var du hade jag förstorat upp bilden och satt den i vardagsrummet så jag kunde stirra på den varje dag!juni 20, 2011 – 6:29 e m

Ulf Claesson - Snyggt motiv, men nog har du manipulerat färgerna liiite?januari 19, 2013 – 3:14 e m

Anneli - A'la Foto - Tack! Det är en lite komisk fråga för jag tycker det ser självklart ut! Det är en HDR-bild och för mig är HDR överdrivet med spejsade färger och så är det absolut här! Och inte liiiite utan ganska mycket skulle jag säga! ;O)januari 20, 2013 – 12:01 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*