Ingen lust….

Ärligt talat har jag ingen lust att gå och lägga mig i min säng i natt! Den är nämligen dyngsur pga det regnoväder som tydligen varit hemma hos mig! Jag hade fönstret öppet och med tanke på hur lite det brukar regna och att vi faktiskt inte skulle få regn (och det inte regnade när jag åkte hemifrån) var jag inte ett dugg orolig… MEN…sängen är dyblöt och på golvet stod det en centimeter vatten…det sistnämnda ganska lätt åtgärdat men sängen känns inte alls lockande att lägga mig i :O/ Och inte ens fick jag njuta av det uppenbarligen superhärliga regn som måste ha varit! :O(

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Madde - Fin bild:)juli 25, 2010 – 9:49 f m

Morgan - Ajdå, inte roligt med en dyngsur säng. Hoppas du kunnat sova nått iaf, här regnar det fortfarande och jag börjar bli rastlös. Mycket fin bild du visar från naturen, den gillar jag mycket!
Morganjuli 25, 2010 – 9:54 f m

Maria - Stackare, det kan inte ha varit roligt att komma hem till en blöt säng. Hoppas du har en skön soffa som du kan sova i istället.

Som en dröm är ditt fotografi, jag ligger på en äng och njuter av solen i mitt ansikte, jag hör insekterna surra och grönskans lukter bär iväg mig till lugnets boning.

Ha det gott, kram Mariajuli 25, 2010 – 10:08 f m

Helena Kulle - Usch då!
Synd att du inte kunde få njuta av regnet, så mkt som du längtat efter det! Hoppas det torkar snabbt så du får din sömn.. Vilken fin bild du har i bloggen idag.
KRAMjuli 25, 2010 – 1:05 e m

CJ - Tack, ja jag instämmer, katter är det bästa som finns. :)juli 25, 2010 – 4:05 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*