Vad för typ av fotograf ser ni mig som?

Utan att titta runt i min blogg eller ens på första sidan….tänk efter hur ni själva tänker på mig och i vilket fack ni har satt in mig i….Det är egentligen inte vad jag fotograferar mest utan vad ni känner att jag är som jag vill veta…vilket ni tänker på när ni tänker på mig som fotograf!

Vad för typ av fotograf ser ni mig som?

Ser ni mig som naturfotograf? Porträttfotograf? Kanske djurfotograf? Bröllopsfotograf?

Detta är inget filosofiskt tänkande…jag vet var jag själv har mig! Men det är lite intressant att se hur ni  uppfattar mig. Jag har nämligen en teori om det som jag gärna delar med mig av senare…när jag förhoppningsvis fått många svar av alla ni goa läsare som jag har härinne! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Annika - Porträttfotograf!!augusti 24, 2010 – 9:15 e m

Helena Kulle - Hmm, det var en klurig fråga.
Tror att jag ser dej som bröllops/porträtt fotograf..men sen tänker jag lite till, då ser jag dej som naturfotograf och då djur/blommor..
Måste jag välja ett? :)

KRAMaugusti 24, 2010 – 9:40 e m

Niclas L - sv; Visst är det underligt? Två dagar i rad var det frost. Jag gillar faktiskt också det. Vintern hade varit perfekt om det inte ALLTID var mörkt :)augusti 24, 2010 – 9:58 e m

Sara - Hmm svår… Älskar dina porträtt men du tar ju så mycket fina bilder annars också. Jag ser dig nog som en färgfotograf!? 😀 Älskar alltid färgerna och ljuset i dina bilder.augusti 24, 2010 – 10:45 e m

Fotograf Sara Marklund - Typ natur?augusti 24, 2010 – 11:04 e m

Stefan - Hm, jag kan nog inte placera dig i ett fack. Men om jag var tvungen skulle jag nog säga porträttfotograf.augusti 25, 2010 – 6:05 f m

LOVA - sv: tack fina du :)))augusti 25, 2010 – 6:39 f m

Pia - Det går inte att sätta in dig i något fack! Du fotar allt från porträtt till små insekter med perfektion… Ditt signum är färg. Du fotograferar och redigerar med mycket färg. Man blir glad av att se på dina bilder!

Ha en underbar dag!

Kram Piaaugusti 25, 2010 – 6:45 f m

Frida - Jag ser det som en fantastiskt fotograf! Annars kan jag inte välja emellan något…augusti 25, 2010 – 7:01 f m

Sanna Ek - När jag först hittade din blogg såg jag mycket natur, blommor, och vackra bilder. Nu har man sett att du fota mycket annat bra också :) som porträtt & djur! Bröllop med!augusti 25, 2010 – 11:25 f m

Therese W Olofsson - Hej Anneli….

Mitt svar på din fundering,…
Du är i mina ögon ”Fotograf”
med fokus på Känsla…
Kanske inte svaret du ville ha men du får det jag ser,… och känner.
Urfina bilder ,…!
Kul att du kikade in hos mig så att jag hittade din fina blogg =)

Mvh Tessaugusti 25, 2010 – 11:37 f m

Fotograf MissJeni - Jag har inte placerat dig i något fack utan du har en bred talang inom fotograferandet.augusti 25, 2010 – 12:37 e m

Fröken Viktig - Det är första gången jag hittat hit. Säger bara wow :) vad duktig du är.augusti 25, 2010 – 12:40 e m

Nina Xi - Hej Anneli!

Jag kan inte sätta in dig i ngt fack, eftersom du är duktig på att fota alla sorters motiv. Däremot ser jag dig som en drömmande fotograf. Dina bilder är softade och färgglada (som ngr varit inne på före mig). Som om du avbildar verkligheten lite vackrare och mildare än vad den är. Detta menat som en komplimang då jag tycker du är otroligt duktig och en inspirationskälla!

Har en annan fråga- Bilduppdraget startar upp nu i helgen och jag undrar om du skulle vilja vara gästdomare?

Kram Ninaaugusti 25, 2010 – 1:56 e m

Emelie - Fotoblogg - Va härligt du photoshopar dina bilder :]augusti 25, 2010 – 4:08 e m

Michelle - Proffsfotograf 😉 Du får alltid med en underbar känsla i dina bilder och du tar alltid fram det bästa i dem du fotograferer, djur som människor :)augusti 25, 2010 – 7:00 e m

emma - Du tar otroligt vackra och färgrika bilder men guldkornen tycker jag nog porträtt bilderna är :-)augusti 25, 2010 – 7:12 e m

Alexandra Ekdahl - Jag tänker i första hand på dina färger. Lite dova o med a lot of punsh!augusti 25, 2010 – 7:55 e m

LissenTo - Du har en förmåga och fingertoppskänsla för att fånga ögonblick och stämningar, vare sig det är djur, natur eller människor.
Din färgpalett, är alltid varm och livfull.

Dina bilder är konst,Anneli!

Kram Lissenaugusti 25, 2010 – 9:19 e m

AnnaKK - Jag gillar inte att stoppa in folk i fack, så det låter jag bli att göra den här gången också. :-) Men du är en mästare på att fånga färger, värme och närhet (även kärlek!) i dina foton – oavsett vad det är för något/någon framför linsen. :-)augusti 26, 2010 – 3:12 e m

Anneli - A'la Foto - Tack för alla svar! Återkommer med mina tankar! :O)
Och nej man behöver inte välja!augusti 27, 2010 – 12:45 e m

smultris - du är ju lika jäkla duktig på allt så jag varken vill eller kan sätta dig i ett fack 😉

du är en FOTOGRAF helt enkelt, en förbannat duktig sådan också…augusti 27, 2010 – 9:38 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*