Tävling!! ”Behåll sommaren när mörkret kommer” :O))))

ÄNTLIGEN tänkte jag dra igång en liten tävling här på bloggen, bara för att det är lite roligt! :O) Tävlingen kommer pågå till den 10 september och vinnaren dras av mig och mina katter! Vinsten är ett sätt att spara lite av sommaren nu när vi går mot hösten och mörkare tider!

Två enkla regler:

1. Svara på två frågor.

2. Om du har blogg, skriv ett inlägg och tipsa om tävlingen med tydlig länk hit! Sedan skriver ni en kommentar i detta inlägg med länken till ert inlägg!

Superenkelt! Eller hur!

TÄVLINGENS FRÅGA:

Hur många katter har jag och vad heter de?

Om ni följt denna blogg är svaren ganska enkla, och har ni inte det så är det relativt lätt att hitta svaren här! Tänk på att det finns lite lurendrejeri på sidan, så tänk efter en extra gång innan ni svarar!!

Vinsten är dessa två bilder, i storlek 15×21 cm per bild, som passar finfint bredvid varandra på väggen! Självklart är dessa konstverk gjorda av mig så ingen kommer ha likadana tavlor utan just dessa två kommer alltid vara unika konstverk på vinnarens vägg! :O))

LYCKA TILL!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Fredrica Ica Ganestål - Du har två underbart fina katter som heter Tufs och Bina. Jag vill gärna vinna dina bilder även om jag inte har någon blogg. Jag länkar den på Facebook istället.augusti 31, 2010 – 8:13 e m

Michelle - Dom vill jag ha så de klart jag ska va med hehe. Tufsen och Vippan, jag har ju träffat dom med hihi.

Kram till dig.

http://michellebeit.blogg.se/2010/august/tva-tavlor.htmlaugusti 31, 2010 – 8:31 e m

Annelie - Jag vill vara med!!!
Fantastiska bilder Anneli!
Dina söta kissar heter Bina och Tufs :-)
Här är länken
http://tullingeligan.blogspot.com/2010/08/behall-sommaren.html

KRAM
Alleaugusti 31, 2010 – 8:45 e m

emma - åå dom där väkte ju bara så ”vill ha” begär :-)

Vippan och Tufsen blåmaskad Helig birma (pluspoeng) 😉

jag länkar och tjuvar bilderna
http://pysseloknop.blogspot.com/2010/08/tavling.htmlaugusti 31, 2010 – 9:28 e m

Madde - härliga bilder/Tavlor:)september 1, 2010 – 12:05 e m

Fotograf Jenny Eriksson - SVAR: Åh tack, Så kul att höra! 😀 Haha, ja jag lyssnar mycket på Winnerbäck, Ekdahl,Hellström, Thåström etc. och annan svensk musik, det märks säkert en del eftersom det är där jag hittar inspirationen :)september 1, 2010 – 2:05 e m

nathalie basurto - fina bilderseptember 1, 2010 – 2:52 e m

Madde - Åh, tack så hemskt mycket:D Det värmer verkligen när det kommer från dig!september 1, 2010 – 5:09 e m

Anneli - A'la Foto - Tack snälla Madde och Nathalie

Jenny: jo det hörs var inspirationen kommer ifrån! :O))september 2, 2010 – 2:54 e m

Cecilia Dilnot Smith - Du tar jättevackra bilder, och jag gillar att ett av dina favorit motiv är äkta rödhåriga med fräknar för det är jag:) Vill hemskt gärna vinna dina vackra fotografier.
Mitt svar: Du har två katter och de heter Bina och Tufs.

Mvh Cissi
http://cissidilnotsmith.blogspot.com/2010/09/fotograf-som-tar-jattevackra-bilder.htmlseptember 2, 2010 – 3:09 e m

Linda - klart jag vill vara med och tävla!!!
mitt svar är : 2 st katter och de heter Tufs och Vippan hoppas jag gissade rätt:)september 4, 2010 – 1:58 e m

Camilla - Hej! Hittade hit via Tisdagstemat på sötsaker. Du har två katter vad jag förstår (men fött upp flera) och katterna heter Bina (kallas för Vippan )och Tufs (Tufsan)
(S*Carobb´s sweet Bambina och S* Possum´s Regina)september 7, 2010 – 5:38 f m

Katarina Åström - Du har 2 katter den ena heter Bina och den andra heter Tufs. Hoppas att Bina och Tufs drar mitt namn nu 😉september 9, 2010 – 12:23 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*