Tufsen är skadad! :O(


Upptäckte igårkväll att det blödde utanför Tufsen högra öra! :O( Stackars kisse! Jag misstänker starkt att den som åsamkat Tufsen dessa skador är Vippan! När jag sitter vid datorn på kvällarna brukar de sitta på varsin hylla i bokhyllan och slåss! Och det går våldsamt till!
Och ärligt talat har jag ganska bortskämda kissar nuförtiden så klorna och klippningen är det sisådär med så det har nog helt enkelt hänt i denna strid! Oavsett vad som hänt gillar jag inte när min kisse är skadad! Min ässkade Tufsen!

Bilden är tagen förra helgen när vi var på landet och Tufsen prompt skulle igenom högt gräs och och vad som såg ut som genomträngliga buskar fyllda med skräp och nät av diverse slag…jag tycker denna bild är rolig på sötnosen så därför bjuder jag på den såhär på fredagskvällen med en önskan om trevlig helg! :O))

,

2 svar till “Tufsen är skadad! :O(”

  1. Vilken fokuserad blick! ”Här ska jag igenom!” 🙂

    Skönt att se bloggen igång igen, och hoppas att ditt bredband sköter sig….

    Kram till dig, och en klapp till söta Tufsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *