Tufsen är skadad! :O(

Upptäckte igårkväll att det blödde utanför Tufsen högra öra! :O( Stackars kisse! Jag misstänker starkt att den som åsamkat Tufsen dessa skador är Vippan! När jag sitter vid datorn på kvällarna brukar de sitta på varsin hylla i bokhyllan och slåss! Och det går våldsamt till!
Och ärligt talat har jag ganska bortskämda kissar nuförtiden så klorna och klippningen är det sisådär med så det har nog helt enkelt hänt i denna strid! Oavsett vad som hänt gillar jag inte när min kisse är skadad! Min ässkade Tufsen!

Bilden är tagen förra helgen när vi var på landet och Tufsen prompt skulle igenom högt gräs och och vad som såg ut som genomträngliga buskar fyllda med skräp och nät av diverse slag…jag tycker denna bild är rolig på sötnosen så därför bjuder jag på den såhär på fredagskvällen med en önskan om trevlig helg! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jörgen - Vilken fokuserad blick! ”Här ska jag igenom!” :-)

Skönt att se bloggen igång igen, och hoppas att ditt bredband sköter sig….

Kram till dig, och en klapp till söta Tufsen.september 17, 2010 – 10:56 e m

JENNY VENNBERG - Aw, stackarn :(
Hoppas han inte mår dåligt av det då .. Väldigt fin bild för övrigt !!

Och sist men inte minst, tack för din kommentar ! :)september 18, 2010 – 6:25 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*