Min hjälp…


Måndagens tema är ”hjälp” och då är det självklart mina kissar jag visar! Många av er har dessutom sagt att jag inte visar för många kattbilder så… :O))
Katterna är min hjälp i livet! Så fort jag är ledsen eller har ont så är de där och hjälper mig…tröstar mig…och får mig att må bättre! De hjälper mig så klart med annat också…just nu ligger Vippan på min arm när jag skriver detta…allt för att godkänna så inget dumt skrivs! ;O) De hjälper mig att titta på tv, diska, äta mat, damma, sova….ja de hjälper till med det mesta! ;O)

Dessutom kan man behöva lite hjälp när man försöker få två söta kissar att sitta fint tillsammans framför kameran! Men det är ju en helt annan sak! ;O)

Måndagstema

, ,

17 svar till “Min hjälp…”

  1. Hahaha! Jag tror nog att dina fina kissar är ganska vana vid att posera, det ser ut så i alla fall…
    Otroligt fina är dom i alla fall!
    Stjärnanis??? Ja, kanske……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *