Längtans resa

Idag är värken i mitt ben värre än någonsin och jag har inte sovit knappt en blund i natt! När jag har såna dagar som idag så längtar jag tillbaka till våren 2007 då jag mådde så himla bra och njöt av livet! Så denna bild representerar min längtan dit….när ingen värk fanns..när livet lekte!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Birgitta - foto CHIP - En vacker drömsk bild visar du. Hoppas så att du slipper värken.
Själv får jag ”huvudvärk” i armarna när vädret är dåligt.
kram

http://fotochip.blogspot.com/2010/11/tisdagstemaresa.htmlnovember 23, 2010 – 1:00 e m

mizza - Din blogg är fantastiskt bra och jag gillar alla bilder skarpt. Bra jobbat, keep it up :) /Mnovember 23, 2010 – 1:29 e m

Carpe Diem - Usch och fy för värk. Hoppas det blir bättre för dig. Underbar bild. Poesi ut i fingerspetsarna ju.november 23, 2010 – 1:36 e m

Pia - Tänker på dig och hoppas att du snart blir bra!!!

Många kramar från din vän Pianovember 23, 2010 – 1:58 e m

Cecilia Artista - Vacker softad och lite romantisk bild!

Hoppas din benvärk snart gå över Anneli!november 23, 2010 – 3:49 e m

Laila - Eftersom jag själv lever med kronisk värk så förstår jag dig så väl.
Bilden är (som vanligt) helt underbar. Sitter här och drömmer mig bort jag med.

Tänker på dig ♥november 23, 2010 – 4:55 e m

smultris - tack för dina ord under min bild, kul att du kikade in och satte spår 😉

vad gäller dina kattbilder så är dom något utöver det vanliga, kattbilder i all ära men dessa är är såna godbitar att man vill tapetsera hela hemmet med dom… superdupervackra…november 23, 2010 – 6:33 e m

Frida - Vilken underbar blogg du har! :=Dnovember 23, 2010 – 6:35 e m

Beppan - Fantastisk bild på din längtans resa!! Hoppas du når dit igen!!november 23, 2010 – 7:36 e m

Misswhatsit - En underbar bild! Den förmedlar en drömkänsla. Att leva med värk är inte lätt. Hoppas den försvinner snart.
Ha en fin kväll!november 23, 2010 – 8:05 e m

Johanna - Fotoblogg! - Hoppas verkligen att värken försvinner igen! Fy vad hemskt att ha det hela tiden. Krya på dig och ta det lugnt. :)

Montaget är verkligen vackert och jag får en gammeldags känsla av det. Härligt!november 23, 2010 – 8:10 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Fy va jobbigt! Jag sover själv inte på nätterna pga mina ben. Har dock inte värk, men lider av RLS (restless legs syndrome) och det är nog så jobbigt :( Ibland vill man bara kapa benen! kramarnovember 23, 2010 – 11:33 e m

Marias Hörna - Detta var en helt fantastisk bild så skir i vinterdagen som råder utanför fönstret.november 24, 2010 – 6:49 f m

Pia - Kramar om!november 24, 2010 – 7:52 f m

Fotograf Jenny Eriksson - Fantastisk bild! Men inge vidare att du har så ont :/ Vet hur det är att gå runt och ha ont så där extremt, skänker dig en tanke och hoppas det blir bättre, kram på dig! :)november 24, 2010 – 8:45 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*