Typiskt för mig!


I fotouppdraget ”Inspiration & Kreativitet” är temat för dagen att visa upp en typisk egen bild. En bild där någon kan se på långt håll att det är hon/den/det/han som tagit den! Eftersom jag inte begränsar mig till något speciellt motiv utan  lika gärna gör porträtt som bröllop, macro eller landskap så är det inte motivet i sig  som är ”jag”. Det som jag tror många tycker, och som jag får många, både frågor på och kommentarer om, är färgerna i mina bilder! Så denna bild där söta Kajsa sitter och funderar på livet är lite av en typisk bild av mig! Inte för att det är barnporträtt utan för färgerna och egentligen skärpedjupet också! Jag älskar färger och gärna starka och mycket! Och det gäller i allt…även i naturbilder och macro! Färg gör mig glad! Och skärpedjupet…ja det tilltalar mig! :O)

Vad tycker ni? Är detta en typisk bild för mig?

Inspiration & Kreativitet

,

22 svar till “Typiskt för mig!”

 1. Åhh! Min fina unge!

  Bra påminnelse! Ska höra efter med alla om dom bestämt vilka bilder dom vill ha! 🙂

  Du är en sån otroligt duktig fotograf Anneli! Amazing!!

  Kram från oss!

 2. Ja, det stämmer. Alltid härliga starka färger och fin skärpa i blicken. En söt liten Kajsa precis lika söt som dina katter. Jag skulle nog kunna plocka ut din bild, en riktig Anneli-bild. Ha det så bra/Lis

 3. Ja Annelie, jag får instämma i det du skriver om vad som är typiskt du/dina bilder.

  Färgerna, skärpedjupet och allmänt proffsigt fotohandlag det är A´la Foto – för mig.

  Varma hälsningar!
  SoF

 4. Efter att ha följt din blogg, så ser jag att du fotar allt omkring dej med samma glädje.
  Det färgstarka klara är ditt signum, med djupet som gör att man dras in i bilden.

  Din skicklighet som fotograf, visar alltid hög kvalité!

 5. Det var en glad, stark och positiv bild med tilltalande skärpedjup. Känner igen detta från bilder jag sett hos dej förut även om jag inte följt dej så flitigt.

 6. jag hade nog inte plockat ut denna bild som din om det varit blandad med en massa foton.. Men det är nog för att jag inte sett så många av dina barnfoton.. annars tycker jag nästan alltid att din foton är anneli foton:) du är grym med kameran.. som om du inte redan visste att jag tyckte det:) kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *