Typiskt för mig!

I fotouppdraget ”Inspiration & Kreativitet” är temat för dagen att visa upp en typisk egen bild. En bild där någon kan se på långt håll att det är hon/den/det/han som tagit den! Eftersom jag inte begränsar mig till något speciellt motiv utan  lika gärna gör porträtt som bröllop, macro eller landskap så är det inte motivet i sig  som är ”jag”. Det som jag tror många tycker, och som jag får många, både frågor på och kommentarer om, är färgerna i mina bilder! Så denna bild där söta Kajsa sitter och funderar på livet är lite av en typisk bild av mig! Inte för att det är barnporträtt utan för färgerna och egentligen skärpedjupet också! Jag älskar färger och gärna starka och mycket! Och det gäller i allt…även i naturbilder och macro! Färg gör mig glad! Och skärpedjupet…ja det tilltalar mig! :O)

Vad tycker ni? Är detta en typisk bild för mig?

Inspiration & Kreativitet

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anna - Åhh! Min fina unge!

Bra påminnelse! Ska höra efter med alla om dom bestämt vilka bilder dom vill ha! :)

Du är en sån otroligt duktig fotograf Anneli! Amazing!!

Kram från oss!november 27, 2010 – 6:59 e m

cat - En underbar bild :)
Ha en härlig helg!november 27, 2010 – 7:32 e m

Monica o Jacob - Ja dina fina babyfoton gillar jag för att inte tala om den blåögda katten;-)
Ha en skön lördagkväll;-)november 27, 2010 – 8:03 e m

Photos by Storm - Ja, det stämmer. Alltid härliga starka färger och fin skärpa i blicken. En söt liten Kajsa precis lika söt som dina katter. Jag skulle nog kunna plocka ut din bild, en riktig Anneli-bild. Ha det så bra/Lisnovember 27, 2010 – 8:03 e m

Pysselfarmor - Absolut!! Och suveränt!

Ha en skön advent.november 27, 2010 – 8:36 e m

Anki-itte - Så vackra ögon, typiskt för dig, ja jag tror det.november 27, 2010 – 8:40 e m

Lasseivomma - Ja, du har verkligen en stil som man lätt känner igen. Jag gillar den dessutom skarpt, även skärpedjupet.november 27, 2010 – 8:52 e m

Kerstin - Oh, ja. Det här en typisk Annelie-bild. Färgerna, skärpedjupet och porträtt. Snyggt som vanligt.
Ha en fin första advent.november 27, 2010 – 9:21 e m

Artlover - Ja, det här en typisk bild av dig och det första jag tänker på är vinjetterna som återkommer ofta:-)november 28, 2010 – 1:47 f m

Helena Kulle - Absolut du, ett vackert porträtt, men underbart varma och mustiga färger.
Precis som jag tänker mej dej :)
KRAMnovember 28, 2010 – 9:23 f m

Pialotta - Jo det är det, men även naturfotografier, nära är typiska för dig liksom dina färger i fotona.. så skira:)
ha de..november 28, 2010 – 11:19 f m

Sof@Blindstyre.se - Ja Annelie, jag får instämma i det du skriver om vad som är typiskt du/dina bilder.

Färgerna, skärpedjupet och allmänt proffsigt fotohandlag det är A´la Foto – för mig.

Varma hälsningar!
SoFnovember 28, 2010 – 1:48 e m

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Ja färgerna är definitivt du!

Själv kan jag inte riktigt komma på vad som är jag.. men jag har ju inte hållt på så länge så kanske inte hittat ”mig” ännu :)november 28, 2010 – 2:32 e m

LissenTo - Efter att ha följt din blogg, så ser jag att du fotar allt omkring dej med samma glädje.
Det färgstarka klara är ditt signum, med djupet som gör att man dras in i bilden.

Din skicklighet som fotograf, visar alltid hög kvalité!november 28, 2010 – 5:54 e m

Gärdsmygen - Det var en glad, stark och positiv bild med tilltalande skärpedjup. Känner igen detta från bilder jag sett hos dej förut även om jag inte följt dej så flitigt.november 28, 2010 – 6:25 e m

Fotograf MissJeni - Ja jag håller med dig, det är de starka färgerna som representerar ditt fotande. Jag älskar det!november 29, 2010 – 9:33 f m

TurboSmurf - Tack för ditt trevliga inlägg hos mig :) Vet inte om du sett mitt svar, men jag skrev ett i min blogg: http://turbosmurf.wordpress.com/2010/11/26/vad-ar-en-typisk-sven-bild/

Ha en bra vecka!
// Svennovember 29, 2010 – 10:14 f m

Linda - jag hade nog inte plockat ut denna bild som din om det varit blandad med en massa foton.. Men det är nog för att jag inte sett så många av dina barnfoton.. annars tycker jag nästan alltid att din foton är anneli foton:) du är grym med kameran.. som om du inte redan visste att jag tyckte det:) kramnovember 29, 2010 – 8:35 e m

Neha - riktigt fin bild:D
Håller med dig, älskar också färg, även om jag är lite dålig på det i mina bildernovember 29, 2010 – 8:50 e m

Viktoria - Oh, vilken färgsprakande härlig bild. Och fin bokeh.november 29, 2010 – 10:37 e m

Malin - WOW! vilken fin bild. 😀december 2, 2010 – 9:40 e m

carina tidlund - Vilka härliga färger;)januari 22, 2011 – 1:01 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*