Äntligen….


Har jag färdigställt och skickat en fotobok (eller coffee table book som en del säger, själv gillar jag svenska! ;O) ) till tryck! Det känns så bra och nu börjar den spännande väntan på att få tillbaka den och se resultatet i handen! En härligt känsla som jag hoppas ska vara lika tillfredställande när jag ser det på papper! :O)

Detta är en av bilderna som är med i boken! På bild är söta Sandra som jag fotograferade i somras!


3 svar till “Äntligen….”

  1. Va mysigt med en fotobok 🙂 Jag har också funderat på att göra en. Hade varit en jätterolig julklapp att ge bort tror jag 🙂 Har även kikat lite på dina bilder och jag tycker du är en otroligt duktig fotograf! Får man fråga vad du använder dig av för utrustning? Ha en bra dag 🙂 Kram Jennie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *