Äntligen….

Har jag färdigställt och skickat en fotobok (eller coffee table book som en del säger, själv gillar jag svenska! ;O) ) till tryck! Det känns så bra och nu börjar den spännande väntan på att få tillbaka den och se resultatet i handen! En härligt känsla som jag hoppas ska vara lika tillfredställande när jag ser det på papper! :O)

Detta är en av bilderna som är med i boken! På bild är söta Sandra som jag fotograferade i somras!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

jennie - Va mysigt med en fotobok :) Jag har också funderat på att göra en. Hade varit en jätterolig julklapp att ge bort tror jag :) Har även kikat lite på dina bilder och jag tycker du är en otroligt duktig fotograf! Får man fråga vad du använder dig av för utrustning? Ha en bra dag :) Kram Jennienovember 30, 2010 – 3:24 e m

vexy - otroligt vackert porträtt.
Och bilderna på dina underbara missar, love them!november 30, 2010 – 5:03 e m

Fotograf Jeanette Lindvall - jättefin bild :) !

sv: Tack :) mm den skulle nog bli riktigt snygg som en stor tavla/canvas

Ha en fin kvällnovember 30, 2010 – 5:30 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*