Fredag utan Idol!


Det var längesen! Men så skönt! :O))) Nu är det vanlig fredag…eller ja…nu börjar ju helgerna med stort H. Jag bjuder denna fredagkväll på en liten kisse…insåg när jag tittade tillbaka på mina inlägg att det var alldeles för längesen jag visade någon av mina älsklingar så här kommer Tufsen! :O)) Visst är hon söt min lilla söta flicka! :O)))

Jag önskar er alla en trevlig helg! Julstressa inte för mycket nu denna helg…helgen innan….

,

6 svar till “Fredag utan Idol!”

 1. ja.visst är hon, bedårande vacker..imponerad av att hon inte är mer intrasslad i det röda pyntet 😉
  Chattar precis med en vis kvinna om hur konstigt det är utan idol, lite tomt faktiskt.
  Hoppas du och dina älsklingar får en mysig helg.
  KRAM från oss i Skåne.

 2. haha….vad härligt att chatta med en smart kvinna! TÄNK att det gör jag just nu också…om samma sak! ;O))

  Önskar detsamma till dig och din älskling!

  KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *