Kattungarna 1 vecka


För exakt en vecka sedan föddes tre kattungar här. Den sista var dessvärre dödfödd och det gjorde att det var extra jobbigt för Vippan som blev helt slut och dessutom fick blodbrist. Detta har gjort att hon inte ätit som hon ska…det har tagit många dagar innan hon åt alls….och nu äter hon nästan bara när jag handmatar henne. Men kattungarna mår bra. De går upp i vikt hela tiden och är pigga och käkar och sover….gäspar gör de också och de är så bedårande söta när de gäspar! Eller när de tuttar på sin egen tass! Bedårande! Här kommer de första bilderna på de söta nosarna…. Jag hoppas och önskar att ni alla håller tummarna för att alla tre ska må bra och bli friska, stora och starka i sinom tid! Själv har jag inte sovit på en vecka så jag är helt slut…men hoppas det ska vända nu också!

Vippan är för övrigt en helt fantastisk mamma som tar hand om sina bebisar exemplariskt utan att vara hönsmamma! Min älskade lilla Vippan…Det har varit oroligt denna vecka att hon inte mår bra men nu är hon tillbaka till samma goa kisse som innan…ja förutom maten….

, , , ,

20 svar till “Kattungarna 1 vecka”

 1. Åh, lilla Vippan. Hoppas att hon snart kommer tillbaka ordentligt och äter som hon ska för att få energi att ta hand om sina små. Söta är de små liven, helt underbara.
  Ha en fin kväll, hoppas att du får sova lite i natt.

 2. Åh, vilka härliga små ungar! Snyggt tagna kort! Det är läckert med så lite skärpedjup!

 3. Fina lilla Vippan hoppas verkligen hon piggar på sig och börjar äta ordentligt snart! Bebisarna är underbara, skönt att de växer och verkar må bra! Jag ser fram emot fler bilder på de små sötnosarna!
  Kram!

 4. Hur går det? Äter hon dåligt fortfarande??
  Nospussar från pappa Will och mig. Det ser ut som att det är en brun och en blå 😉

 5. Hur går det med familjen? Äter Vippan fortfarande dåligt? Ge henne lite och ofta isf. Eller som min veterinär en gång sa, strunta i nyttigheterna ge henne det hon vill ha även om det är kokt skinka. Kokt kycklingbröst som du mosar sönder med stavmixer tillsammans med lite spenat + buljongen efter koket brukar vara svår at motstå eller majsvälling med sammabuljong. Som sagt i krig och kärlek är allt tillåtet.
  Nospussar till la famillia från pappa Will och mig

 6. Åhhhhhhhhhh jag dånar! Vilka sötisar! Och mamman är också så vacker där hon ligger och håller om sina små. Jag håller alla tummar och tår att allt blir bra!

 7. Bedårande söta små kattungar och sötare blir de om nån vecka..
  Hoppas Vippan snart är tillbaka vad det gäller maten med så du slipper oroa dig..

  Kram Mia

 8. Men stackars lilla vippis, hoppas hon piggar på sig. Vad skönt att allt gåt bra och att hon är så fin mamma, det är jättebra. Ska du behålla någon 😉
  KRAM till er alla..
  /Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *