Jag har fått en utmärkelse :O))

Eller rättare sagt två utmärkelser och det gör mig såå otroligt glad! Det var längesen jag fick dem men jag har inte glömt! Jag har bara varit lite trög men jag är så glad att ni vill uppmärksamma mig och min blogg! Mitt varmaste TACK till gulliga tjejerna  Malin och Annica!

I min tur får jag äran att nominera bloggar som berör mig och som jag alltid återkommer till!

Mona:
En helt otrolig bildskapare som jag bara häpnar över! Hennes naturbilder är konstverk och så tar hon de mest kreativa självporträtt!

Fia:
Jag älskar hennes vardagsberättelser. Hon är en kattmänniska och det genomsyrar hela hennes blogg. Hennes små berättelser om de små kissarna hemma är helt underbara och till det de finaste bilder!

Jessan:
En fantastisk konstnär och datageni som gör små underverk. En fotograf på väg framåt med sjumilakliv. En personlighet som man bara älskar och hon är den finaste människa och vän som finns!

Annika:
Kreativiteten personifierad! Genom hennes kamera är världen vackrare…ja rent bedårande! Hennes bilder tar mig till en magisk värld där allt kan hända…ofta med söta eller drypande roliga berättelser till…

Katthemmet:
Detta är en ny bekantskap som jag vill ta med dels för att det handlar om hemlösa katter och dels för att bilderna är helt underbara! Fotografen Per Haglund bakom sidan är fantastiskt duktig på att fånga själarna på dessa misskötta kissar och mitt hjärta brister när jag ser dessa ögon titta tillbaka på mig från bilderna…men det ger mig också hopp att det finns människor som Per och detta katthem som ger sin tid till dessa underbara varelser!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Kattis - Tack för tipsen, ska genast kika in på deras sidor!september 26, 2008 – 10:57 f m

Anneli - Ja gör det för de är helt fantastiska! :O))

Tack för titten!

KRAM!september 26, 2008 – 10:41 e m

Mona - Oj, men du, tack snälla för den passningen 😉 glad du gör mig…

Mona//september 28, 2008 – 1:57 e m

Jessan - Gulle dig! Vilka vackra rader!!

Tack och Puss!september 29, 2008 – 12:33 e m

Fia - Men titta… tack snälla du! Så glad jag blir över att du trivs hos mig och gärna återkommer. Jag har varit på väg att lägga upp din sida bland mina favoritlänkar på hemsidan eftersom jag älskar dina andlöst vackra bilder, men av nån sjuk anledning så får jag aldrig tummen ur. Jag tar tag i det omedelbums!

Och du… dina bilder på höstens alla vackra färger är helt sagolika!oktober 7, 2008 – 9:53 e m

Annika - Trillade runt lite bland dina vackra bilder å så såg jag det här… det var vackra rara ord om mig minsann :o) Tack så väldigt mycket för dem. Det blev jag inte ledsen över… tvärtom… blev himla glad :o)

Ha en fin dag Anneli!oktober 9, 2008 – 2:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*