Fototriss: Rött, blått, vitt


Idag på fototrissen är det yttterligare en tävling. Denna gång kommer vinsten från Solresor där vinnaren får ett presentkort på 3000 :- Jag har en dröm om att åka till Grekland så skulle jag vinna skulle jag vilja åka dit! :O))

FOTOTRISS


36 svar till “Fototriss: Rött, blått, vitt”

 1. Vilken lyster och fina speglingar.

  Du är så kreativ och duktig.
  Superfina bilder.

  Ha en skön vecka och nationaldag.// Lissen

 2. Vilken färgexplosion, snyggt!
  Som svar på din fråga så är bilderna fotade med min iPhone4. Kameran i den är riktigt bra när man fotar i dagsljus, betydligt bättre än den i trean. Har inte tänkt så mycket på det här om det blir utbränt, jag använder mig nästan alltid av olika filter i någon av alla fotoappar jag har och då blir färgerna förvrängda ändå. I min triss har alla tre bilderna fått ett filter i en app som heter Qbro.

 3. Men du……om inte du vinner….vem vinner då??? I mitt tycke den bästa trissen jag sett på länge! Kanonbra! Lycka till i tävlingen. Jag tror Grekland ligger för dina fötter :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *