Ulrika Marken

är en marknad som är ganska nära här och en torsdag varje år i september. Under så länge jag kan minnas har jag gjort allt för att slippa följa med för jag har aldrig sett charmen med marknader. Men i år tänkte jag att det kunde vara roligt att åka dit och fotografera lite…och kanske var det inte lika tråkigt som jag mindes det!  Redan på vägen dit mötte vi massor av bilar och så här såg det ut på en av parkeringarna! Vi hade inte direkt strålande solsken utan det var ösregn när vi kom dit!

Ja…vad handlar man på marknader då? Kanske lite Träskor…i plast!! Jättesköna! Min önskan är att äga ett par knallgula men har ännu inte hittat några till mig men här fanns det! Men det är dyrt på marknader!!

Naturligtvis fanns det ett tivoli också men det var inte så välbesökt direkt! Nästan alla attraktioner stod stilla när jag var där…

Godis är väl det som är marknadens största behållning. Förutom att godiset är äckligt och jäkligt dyrt men det är vackert att titta på! :O))

Det enda i princip min mamma kom hem med efter en tur till marknaden var dessa kokosbullar…som skulle vara utan kokos..och helst fyrkantiga!! Eller gammaldags… De fick liksom duga trots att de hade kokos på sig…för de var ju bottenlösa!! :O))

På marknaden träffade jag en del gamla arbetskamrater och klasskamrater från forna tider men ingen av dem fastnade konstigt nog på bild! Nej, det absolut trevligaste mötet och det som var mest värt att dokumentera på bild var den lilla söta 3,5 månader gamla valp!

Det är mycket gående på marknader och trångt och för att orka med var jag tvungen att förse mig med en Isdrink…trots regn och kyla!! ;O)

Njae….kanske är inte marknader något för mig!! Men nu har jag gjort en marknad så det räcker för åtminstone ett tiotal år framåt i tiden!!

En tanke som slog mig just nu…heter det kokosbullar eller kokosbollar? Vad säger ni?

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Ditte - Jag säger gräddbulle jag! :-)
Och jag föredrar också dem utan kokos (kanske därför jag inte kallar dem kokosbulle…)

Ha en trevlig söndag! / Ditteseptember 14, 2008 – 8:23 f m

ilhana - du är vääldigt duktig på att fota! hur snygga bilder som helst ju :)september 14, 2008 – 9:49 f m

Annika - Fina bilder minsann. Nu slipper jag gå på ev. marknader för nu har jag sett hur det är på sådana :o)

Kokosboll… tror jag. Inte gräddbulle i alla fall – Ditte, hur tänkte du här ;o)) :o) :o)

Önskar dig en fin fortsatt söndag Anneli.

/Annikaseptember 14, 2008 – 4:26 e m

Anneli - Nu har jag kollat på kartonger och det står kokosbollar!! SÅ det är det rätta! Inte gräddbullar! ;O)

Annika: Ja du, du har i princip sett allt så du kan lugnt stanna hemma! ;O))

Ihana: Tack! Vad gullig du är!

KRAM PÅ ER!september 18, 2008 – 5:05 e m

» Blog Archive » Ulrika kyrka - […] har jag skrivit om marknaden I Ulrika men de har inte bara en marknad utan även en kyrka och här kommer lite bilder från den! En […]september 19, 2008 – 6:10 e m

Malin H - Alltså de där kokosbollarna (så säger jag i allafall) ser inte helt fel ut om man säger så. Blev ordentligt sugen på en sån just nu!!

Härliga bilder från marknaden!

//Mseptember 19, 2008 – 9:49 e m

Anneli - Kokosbollarna var riktigt goda…så det så! :O))

Hade du varit här nu hade jag kunnat bjuda dig på en…

Tack Malin för ditt besök och snälla kommentarer! Jag blir såå glad!

KRAM!september 20, 2008 – 7:04 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*