Vackra Freia

Idag ihar jag träffat vackra Freia! En underbart glad vovve som gärna sitter i knät och gosar…eller ligger på rygg och blir kliad på magen! Bamsesöt är hon! :O))
Freia är en fyraårig Bernen Sennen som kommit till mig med sin matte för att vara modell för mig! Jätteskojigt tyckte jag…Freia tyckte nog kanske det i början…i alla fall innan kameran kom på allvar fram! ;O) Däremot var hon väldigt förtjust i kissarna som fanns lite överallt! Dock fick hon inte jaga någon…även ifall det hade varit jätteskoj tror jag nog hon skulle ha tyckt! ;O)

Tack Marie och Freia för en fin stund tillsammans! Lilla MysepysFreia som satt i mitt knä! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - Men gud så fin! O du fångar som vanligt ditt motiv på allra bästa sätt! :)juli 9, 2011 – 12:01 f m

becca - Gud vilken sötnos ! Jätte fina bilder :) !juli 9, 2011 – 9:12 f m

Emma | Blivande mamma - Fantastiska bilder! Inte bara på den supersöta vovven utan på hela bloggen. :]juli 9, 2011 – 10:25 f m

Fotograf MissJeni - Haha älskar bilden när hon ligger på rygg, känns som en riktig hundbild 😀juli 9, 2011 – 11:52 f m

Marie - Vilka härliga bilder!!
Tusen tack för att du tog dej tid att fånga min ”lilla” odåga på bild, ser fram emot resten.

Kram från Marie & Freia
Som idag vilar ut under sin buske :-)juli 9, 2011 – 12:07 e m

Tess - Underbart helt enkelt! 😀juli 9, 2011 – 5:37 e m

My Svensk - Jovisst är det den som är bakom kameran som är viktigast men med mitt objektiv går det knappt för någon att ta någon vettig bild (det är det som följde med kameran), det är även dåligt på de sätten att det är dåligt med zoom och ljusintag. Så jag tänkte uppgradera mig därför frågar jag folk med väldigt fina bilder vad de har för utrustning.

Sjukt fina bilder på hunden förresten!

Och tack:)juli 9, 2011 – 9:28 e m

george - What a cutie!juli 11, 2011 – 10:23 e m

Nicolina - Gud vilka fina foto, som alltid! :)juli 11, 2011 – 11:12 e m

sara - sjukt fina bilder, vad har du för kamera och objektiv? :)juli 12, 2011 – 8:19 f m

malin [fotoblogg] - åh vilka fina bilder :)juli 12, 2011 – 3:17 e m

vicky [f o t o] - Åh vilken söt bjässe!:D jättefina bilder!juli 13, 2011 – 11:39 f m

Natta - Vilken sötnos!augusti 2, 2012 – 5:51 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*