Vackra Hanna

Härom veckan hade jag en fotosession med en vacker tjej som heter Hanna. Hon hade inte bestämt sig om jag fick visa bilderna på blogg och hemsida men ikväll fick jag ett mäjl, efter att hon sett alla bilder, och då okejade hon att jag fick visa! Dessa bilder är jag så stolt över! Det är den bästa modellsession jag haft på länge. Hanna var en dröm att ha framför linsen, hon bjöd på sig själv och allt bara flöt på! Jag är så himla glad att jag får visa dem så stort varmt tack Hanna! Här kommer den första som också är den absolut första bilden vi tog den kvällen! Jag kan säga att från denna bild och framåt blev det bara bättre och bättre! :O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Stephanie aminoff - Vilken fin blogg jag kommit till, verkligen jätte fin 😀 Kolla gärna in min och kommentera lite (a)

PS. är med i en tävling där man kan vinna en I phone 4 om man får många röster på en bild, alla inlägg med en fjäril på bild har en länk som man går in på och klickar på rösta. Gör gärna det, jag kan lägga till på bloglovin om du röstar 😀

Här kommer länken också (A) http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-stephanie-lomma-fjarilaugusti 19, 2011 – 11:55 f m

becca - Fin !augusti 19, 2011 – 11:55 f m

Evelina - Otroligt vacker bild :) hoppas du får en fin fredagaugusti 19, 2011 – 1:05 e m

Fotograf MissJeni - Åh jag hade en sån fotografering igår, visst blir man lycklig som fotograf när man får visa upp bilderna 😀

Som vanligt med dina bilder så älskar jag även den här bilden 😀 Vackert!augusti 19, 2011 – 1:23 e m

Emma - ser framemot att få se fler bilder 😀augusti 19, 2011 – 8:20 e m

george - Delighted that Hanna said ”yes”…it’s a great model shot.augusti 22, 2011 – 10:24 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*