Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_VERSION - assumed 'TTFTITLES_VERSION' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 26 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DIRECTORY - assumed 'TTFTITLES_DIRECTORY' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 27 Warning: Use of undefined constant TTFTITLES_DEBUG - assumed 'TTFTITLES_DEBUG' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 28 Warning: Use of undefined constant text - assumed 'text' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/ttftitles/ttftitles.php on line 35 PhotoHunter: Road » A'la Foto – Fotograf i Linköping

PhotoHunter: Road

 

 

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

YummY! - Grass will find a way to grow wherever it can won’t it.september 20, 2008 – 11:06 e m

saint2 - that’s a great b/w composition. REminds me that I should work less and visit the country more.september 20, 2008 – 11:28 e m

Margy - Our roads have alder trees growing in the middle. Grass would be nicer. I invite you to come see my pictures of a few roads less traveled. – Margyseptember 21, 2008 – 4:25 f m

Anneli - Thank you for visiting my blog! I’m so glad you stopped by!

//Aseptember 21, 2008 – 12:07 e m

Rajson - Älskar bilden!
Nej nu rymmer jag från jobbet och tar med kameran på en fotopromenad istället!september 22, 2008 – 1:20 e m

Anita - Fantastisk bild! Jag känner mig förflyttad till sommaren i en gammal svensk långfilm. Gillar de härliga kontrasterna. Gillar också att vägen har en förlängning i och med spåren man ser vindla bort på åkern där framme. Härlig tolkning av temat ”Road”.

Kram Anitaseptember 22, 2008 – 5:45 e m

Anneli - Rajson & Anita: Vad glad jag blir att ni gillar min bild så mycket! Ja, visst för det tankarna till gamla svenska filmer!

Rajson: klart du ska rymma…varje dag…hela tiden ;O))

KRAM på er!september 23, 2008 – 7:05 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*