Ont det gör ont….

Igår var jag i skogen och fotograferade lite macro. Höstmacro var mitt mål…hittade ett vackert ställe där jag kastade mig ner i laven för att skapa underbara bilder. När jag går därifrån glad i hågen så halkar jag…..jag är uppe på ett berg och faller och rullar i cirka tio meter. Det gjorde så JÄKLA ONT!!!! Jag var helt säker på att nu kommer jag inte klara mig härifrån…hur ska en ambulans hitta mig här i skogen!! Chocken, rädslan och skrik…OJ så mycket skrik! ;O) Men när allt lugnat sig och jag såg kameran vara kvar där jag föll och den såg hel ut…och dessutom rädslan skramlat ihop så mycket adrenalin så kände jag mig inte alls så illa skadad. Skrap på handleden som sved hela eftermiddagen igår och påminde mig om händelsen! DOCK….senare på kvällen och idag kan jag säga att värken är inte rolig! OJ vad ont jag har! Kan knappt röra mig! Så löjligt känns det…Men jag fick ju några bilder….och en rädsla som gör att jag inte kommer klättra i berg på väldigt länge! ;O))

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Marit Johansson - september 26, 2011 - 3:33 e m

Vilken tur att du inte blev liggande där avsvimmad.. det blev i alla fall en väldigt vacker bild!

Karlsson - september 26, 2011 - 3:54 e m

Ajabaja, inte gå till skogen utan mobiltelefon. Tur att det gick bra i alla fall.

Lovisa - september 26, 2011 - 5:50 e m

oj tur att det inte var värre

ormbunke - september 26, 2011 - 6:00 e m

Usch! det kunde gått riktigt illa. Konstigt att man först tänker på kameran om den höll. Gjorde samma när jag trillad på färjan till Hallands Väderö. Jag fick en massa blåmärken men kameran höll. Hoppas den värsta chocken har lagt sig. En fin bild fick du. Ha de gott. Anita

Tant Marit - september 26, 2011 - 6:04 e m

Men lilla du, du måste vara försiktig!!! Oj, oj, OJ vad illa det kunde gått med både dig OCH kameran!!! 😮
Vi gamla damer har en fördel där, vi skulle inte ens komma på tanken att klättra upp på stora och höga berg, vi stannar snällt (fegt) nere på låglandet… Och nu vet du varför, hehe.
Nåja. En underbart vacker och smått underlig bild fick du i alla fall!
Krya på dig och *blås-blås* på det onda.

becca - september 26, 2011 - 6:36 e m

Inte kul alls :( Hoppas värken försvinner fort !

Fotograf MissJeni - september 26, 2011 - 7:22 e m

Åh så fint! vad gör man inte för konsten! Men du får vara lite mer försiktig nästa gång!

Lena - september 26, 2011 - 7:40 e m

Usch vad läskigt, hoppas du mår bra nu iaf. Du fick en riktigt läcker bild :)

Åke Blomqvist - september 27, 2011 - 4:03 f m

Tur att det gick bra med dig och kameran :) Vacker bild :)

Tinefis - september 27, 2011 - 9:26 f m

Men GUd!!!
Verkligen glad att det gick bra för dig, men visst blir man rädd!
kram och ta hand om dig.

Kerstins foto - september 27, 2011 - 10:40 e m

Fy tusan, det kunde slutat riktigt illa. Tur i oturen att det inte blev värre. Rädslan håller i sig ett tag, men dessvärre har vi en förmåga att glömma när man hittar nåt riktigt fint motiv. 😉
Sköt om dig.

Jen Fotografi - Fotograf i Västervik - september 28, 2011 - 4:05 f m

Men gud, vilket äventyr! Därför jag inte ger mig ut i skogen under några omständigheter! 😉

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*