Svart mot färg…

Trots att den fantastiska solen lyst upp våra vackra höstträd så har jag haft några riktigt tunga, svarta dagar… Färger brukar hjälpa mig att må bättre igen…och särskilt gult… Det helar liksom…och gör mig glad… Vi får se om det lyckas..det hjälpte inte tidigare i skogen idag men kanske det gör det här…i den abstrakta, anonyma bloggvärlden….

 

….känslomässig geggamoja….

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

ulrica - Lika vackert som ALLA dina bilder alltid är!!

Jag kikar in här jämt och ständigt och undrar hur sjutton du gör, vännen.

Trevlig helg!
KRAMARseptember 26, 2008 – 8:53 f m

Anneli - Tack Ulrica! Det var gulligt skrivet och gör mig glad!

Trevlig helg du också!

KRAMseptember 26, 2008 – 9:07 f m

Kattis - Så vackra bilder! Tänk att man kan göra konstverk på så många olika sätt! Ska också experimentera lite med färger! Synd bara att vi inte har sol idag när jag är ledig…september 26, 2008 – 10:55 f m

Anneli - Tack Kattis! Vad kul att du gillar dem! Ja, det är roligt att experimentera med kameran! Ska kika in hos dig och kolla dina…så sätt igång! ;O))

Kram!september 26, 2008 – 10:43 e m

malincatrin - Härliga bilder. Är väldigt nyfiken på den här tekniken men har inte vågat mig på det. Är det svårt?september 28, 2008 – 3:59 e m

Matilda - Underbara foton! Du är en mycket duktig fotograf måste jag säga, har kollat igenom dina fotografin och blir imponerad av dem.
Vad har du för utrustning, t ex när du fotar macro på blommor och liknande?

Mvh Matildajanuari 17, 2009 – 2:45 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*