Adventskalender: lucka 3

I lucka tre döljer sig en julpingla. Denna vackra tjej har idag varit hos mig och fotograferats! Så roligt har det varit och jag hoppas det kommer en hel drös bra bilder från denna sesssion men kan det egentligen något annat med så vacker model? :O)))

Modellen heter Hanna!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Tinefis - Kul med adventskalender med bilder!!
Och fina bilder dessutom. =o)
Trevlig andra advents helg!december 3, 2011 – 12:25 f m

becca - Sockersöt bild ^^december 3, 2011 – 10:55 f m

|| mannen som kan prata om hundar || - Vilken vacker bild :)december 3, 2011 – 5:42 e m

penny - Just nu har jag inte den bästa kameran, men tyckte utmaningen var så rolig så jag hängde på ändå :)

Började 1 dec :)

Vacker tjej och bra bild :)december 3, 2011 – 10:27 e m

Pysselfarmors Julkalender lucka 2 - Jag uppfattade tydligen detta med Julkalender fel..?? Trodde att det skulle bli någon form av tydlig länksamling här för de som deltar i den utmaningen (som hos andra som har fotoutmaningar)och har börjat med julkalender nu och även kommenterat både här och hos andra, men det är väldigt väldigt få som gör något besök tillbaka. Slutar nu med julkalendern för jag har nu enbart ägnat flera timmar åt att här leta efter de som deltar och det har jag inte tid med.december 4, 2011 – 12:13 e m

george - I shall look forward with great enthusiasm to seeing this Santa climbing down my chimney this Christmas.december 4, 2011 – 5:51 e m

smultris - wow, superläckert… 😉

studio?december 4, 2011 – 10:15 e m

tindra ! - jättefin blogg du har! kolla gärna min hippa & starka blogg!
http://www.oyeahh.blogg.se , slänga gärna in en kommentar vettja!december 4, 2011 – 10:54 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*