Bjuden på middag…

Häromdagen blev jag och min mamma bjudna upp till A-G och Frida. De skulle laga mat till oss och det tackar man ju inte nej till! Jag hade som vanligt kameran med mig så här kommer lite bilder från den dagen! :O))

Min svägerska A-G som lagade den otroligt goda maten!

Min allra bästaste och sötaste brorsdotter Frida!

De bjöd på Lax med brieost på, pressad potatis och romsås. En god sallad med tomater, gurka och ruccola till! Fantastiskt gott och det trots att jag egentligen inte äter Romsås!

TIll efterrätt bjöds Ostkaka med hemgjord hallonsylt och grädde!

A-G samlar på katter i olika former och här är några av alla hon har!

När A-G firade födelsedag detta år fick hon dessa två canvastavlor på tulpaner av mig! Kanske de inte är placerade på bästa stället för att komma till sin fulla rätt men jag tycker de är riktigt fina!

Jag har naturligtvis och som ni säkert sett, använt Frida som modell och detta är en av de första bilderna jag tagit som kommit ut på papper och som sedan lett mig in på andra modelljobb!

Det var en riktigt trevlig eftermiddag och som jag skrivit, maten var fantastiskt god. Det är inte ofta vi gör sånt här i vår släkt och det är lite tråkigt men när det nu har hänt hoppas jag på att det blir flera tillfällen jag får chansen att smaka A-Gs mästermat och få njuta av deras trevliga sällskap! Tack!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Camilla - Vilken middag du blev bjuden på, blir nästan lite hungrig så här på kvällskvisten.
Ha en trevlig helg
Camillaseptember 26, 2008 – 10:17 e m

Anneli - Ja, den var både fin och god…förstår att du blev sugen! ;O))

Jag önskar även dig en trevlig helg!

/Aseptember 26, 2008 – 10:39 e m

Misen - Åh, vad gott det såg ut! Trevligt att bli bjuden på en sån middag!september 28, 2008 – 8:45 f m

Anna - Åh, så många fina bilder!

Här ligger jag allt i lä, när det gäller matbilderna!

Ha en skön söndag!

// Annaseptember 28, 2008 – 11:06 f m

Mona - Å fina bilder som ju gör mig hungrig(sitter å väntar på söndagsmiddagen som puttrar på spisen)

Mona//september 28, 2008 – 1:56 e m

Katarina - Vilka mysigt och vackra bilder du har! :)oktober 2, 2008 – 9:24 f m

Anneli - Tack allihopa för era fina kommentarer!oktober 5, 2008 – 12:58 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*