Stressad men….

Det var ett bra tag sedan det blev uppdaterat härinne och det beror på datorlöshet! Nu har jag äntligen fått dator igen men dessvärre får jag inte igång mina bildredigeringsprogram så allt är långt ifrån ”back to normal” igen. Denna bild har jag skapat i andra program som inte alls känns bekväma så jag känner mig inte nöjd med bildens utseende. Ser den verkligen ut som en bild från mig? Är det min touch på den eller ser den grådaskig och tråkig ut? Jag vet inte! :O( Om ni ser något får ni gärna säga till!

Jag har och haft massor att göra till jul och jag är helt sönderstressad för att jag inte får igång programmen och får allt att flyta igen! Varför ska sånt här hända i tider när det verkligen inte får hända! :O(

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering och för bilder som inte blir visade! FASEN att jul är redan nästa vecka! Önskar att det vore 1 dec så jag hann allt jag måste innan det är försent! Nu vet jag ju att tiden går och att förmodligen allt blir löst förr eller senare…vet bara inte hur och det är knäckande! Men….förhoppningsvis sitter jag i maj (i alla fall) och fyller på datorn med bilder som är likadant skapade som tidigare och stressen är långt borta! Ser framemot det! :O)

Än en gång…FÖRLÅT!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

viola - Fantastisk flott bilde, skikkelig juelestemning! :) Ja det er nok en stresset tid for mange.. selv har jeg den formening at jeg ikkse skal stresse.. men i dag klarte jeg ikke holde den deal’n! Jeg slåss med klokka, og den er alltid i forsprang..
Håper du får til det du skal, og gjør du ikke det, så kommer nok jula likevel, både for deg og for meg.. :)december 17, 2011 – 12:54 f m

Adine - Jobbigt att det har krånglat för dig :( Och stress är inte kul…

Jag tycker bilden ser superfin ut som vanligt! :) Den är inte grådaskig eller färglös på något annat sätt och man kan definitivt säga att det är en Anneli-bild 😀december 17, 2011 – 11:49 f m

Tess - Tycker absolut att det ser ut som en Anneli bild. Inte alls grådaskig utan mycket stämningsfull! :)december 17, 2011 – 11:49 f m

ElinsPhoto - Vad härligt att du fått tillbaka datorn, otroligt fin bild du bjuder på nu efter uppehållet :)december 17, 2011 – 2:14 e m

Pippi - HEj.Det var jätte länge sedan jag kikade i din blogg. Helt underbara foton som vanligt. God jul. Kram Veronicadecember 17, 2011 – 9:33 e m

annsoh - Hejsan :) jag bara älskar dina bilder måste jag säga! :) Därför undrar jag om jag skulle kunna få låna d´några bilder till mitt stall :)? på stallet.se självklart skriver jag att du har fotat bilderna och länkar hit :)december 17, 2011 – 10:13 e m

Roksi - Nej, jag ser ingen skillnad alls, de är fina som vanlig. <3
Vad använder du för kamera och redigeringsprogram?december 18, 2011 – 1:06 e m

Andrey Samolinov - Wow! how cool and beautiful
Excellent and expressive photodecember 18, 2011 – 5:40 e m

Lillian - Jag ”känner igen” bilden i alla fall. En sådan jag förväntar mig att hitta hos dig!
Och du lurade mig att dra igång med en julkalender så drar du dig ur själv! 😉
Besök gärna min julkalender, jag har haft himla roligt med den!december 18, 2011 – 6:18 e m

Tobias - Så juligt och vackert! Bra gjort.december 19, 2011 – 3:25 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*