Fantastiska Jill!!

Fredagkvällen har jag spenderat i konsertsalen, njutandes av Jill Johnson. Hon är verkligen fantastisk. Glad, vacker, sprudlande, rolig, charmig och sjunger fantastiskt bra. Hon är dessutom en riktigt bra låtskrivare! Tyvärr hade hon dragit in på de flesta anekdoter som hon vanligtvis brukar bjuda på och det är synd för som sagt, hon är väldigt rolig! Har ni möjlighet så ta er till en konsert. Hennes turné har ganska nyligen börjat om jag förstår rätt. På hennes hemsida ser ni orterna hon kommer till!

Jag satt bredvid två tjejer som jag inte vet om de såg så mycket av konserten. Eller hörde! De var djupt koncentrerade under större delen av konserten, att fotografera med sina ifåner, redigera bilderna och så ladda upp på facebook! Jag satt faktiskt och tänkte att jag inte har den rätta facebookkänslan. Jag känner ingen nödvändighet alls att berätta allt jag gör..och framför allt inte när jag gör det! Jag njuter hellre av konserten!
MEN….tack vare dessa tjejers febrila fotograferande så blev jag lite sugen att fotografera jag med så jag tog upp min lilla kamera och knäppte av lite bilder och här kommer en kavalkad från denna konsert! (vet det är många bilder, hoppas det inte blir för tungladdat). :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Fredrik Setterberg - mars 3, 2012 - 8:44 f m

Gillar verkligen dina konsertfoton! Kanonbra fångat, som alltid. Hälsningar Fredrik

Helena Kulle - mars 3, 2012 - 9:47 f m

Kan inte annat än att hålla med! En enastående kvinna och vacker som få..
Vad fina bilder du fick.
KRAM och ha en underbar dag!
/Helena

Kerstins foto - mars 3, 2012 - 12:15 e m

Oj, vilken bra liten kamera du måtte ha. Kanonfina bilder fick du med dig hem. Ja visst är det störande med detta eviga facebookande var man än är. Varför inte njuta av konserten och lägga upp bilder sen?
Ha en fin helg, Annelie.

Lillian - mars 3, 2012 - 9:30 e m

Vackra bilder. Och visst är Jill bra, gillar när hon kör country. Bland annat! :-)

Mattias - mars 4, 2012 - 12:21 f m

Underbara bilder och jag fastnade verkligen för de härliga färgerna i bakgrunden men också underbara Jill!

becca - mars 5, 2012 - 9:09 f m

Bra bilder ! 😀

george - mars 5, 2012 - 5:18 e m

Nicely caught – but what happened to Ms Editor?

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*