Ljuvliga gult!


Våren kommer med massor av härliga dofter. De två jag älskar mest är lönnblommor (fantastisk doft och de är så vackra!) och så gullvivor. Ljuvlig doft och även de är så vackra så man smälter som smör i solsken!! Härligt gula som jag blir så fullständigt genomlycklig av! Och det ljuset som finns på vårkvällarna nu är så härligt! Har ni inte varit ute i naturen en vårkväll ännu så ta chansen så snart ni får den! Jag lovar att ni kommer hem stärkta! Särskilt om ni hittar och verkligen ser de gula blommorna! :O))

Tema Fredag


23 svar till “Ljuvliga gult!”

  1. Ljuvliga bilder!
    Du får ursäkta mig men jag blir alltid lite full i skratt när jag ser såna här bilder för jag kan se fotografen framför mig… krypandes i rabatten. 😉

  2. SV: Aautch! Brännässlor är inte roliga… men jag är bara glad över att du offrade dig. 😉 Resultatet är kanon!

  3. Visst är de ljuvliga! Jag har fullt sjå när jag klipper gräset och ska köra runt mina små plantor – tittar avundsjukt på andras översållade gräsmattor …

    Underbara foton, du kan konsten att få minsta lilla att bli magiskt!

  4. Det är en vacker färgkombination och ljuset gör knappast saken sämre. Här i Malmö verkar allt ha slagit ut på en gång nu. Rena färgspelet.

  5. Jag vet inte hur du bär dig åt, men dina bilder är helt otroliga. Vilket ljus, vilka färger! Magiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *