Tillsammans


Ju fler blommor av samma sort…eller olika sorter…desto vackrare! Eller kanske som en solitär tillsammans med alla andra!

Fototrissen idag slår ett slag för att bli månadsgivare mot cancer. Vi har alla någon i vår närhet, eller vän till en vän, som blivit drabbad för cancer finns överallt! Självklart ska vi vara med och bekämpa denna hemska sjukdom! Dessa blommor är till  de i min närhet som drabbats och kämpar eller har kämpat och klarat sig!

FOTOTRISS

,

21 svar till “Tillsammans”

  1. Måste också bara tillägga att jag gillar den röda tråd som finns i dina bilder. Jag har ju följt din blogg och dina bilder i några månader nu och hade jag sett dina bilder bland alla andra fototrissare hade jag lätt kunnat plocka ut dina! Personligt och speciellt för A´la foto och det gillas!

  2. Dine trisser er alltid en av mine favoritter… Det er noe med bl.a. fargene dine,- så særegne!
    Fantastisk flott denne trissen!
    🙂

  3. nydelige bilder!! særlig det i midten. har sett nedover bloggen din nå, og GUD så vakre bilder du tar!!! du er dyktig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *