Söta Joey


Förra veckan träffade jag min gamla klasskompis från låg-högstadiet för första gången på urlänge. Ja, senast var skoltiden! Har hittat tillbaka till henne genom facebook som är ett fantastiskt ställe att just hitta såna gamla kontakter och kompisar på! Hon var hemma hos mig och hade med sig sin son som var ett år. Joey är en av de mest charmigaste och sötaste pojkar jag någonsin träffat! Bara kolla in lockarna…och ögonen!!! Bedårande! Självklart skrek min kamera på mig att föreviga denna söta pojke och här kommer några bilder på Joey – pojken som älskar sina ballonger! :O))) Det var så roligt att träffa dig, Anett. Och din fina familj! Kram till er alla!

Alla som känner mig vet att jag är livrädd för ballonger så detta var rena terapin för mig. Har också lärt mig att ballonger faktiskt är väldigt tåliga! ;O)

Barnfotograf – Linköping – Östergötland


6 svar till “Söta Joey”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *