Söta Joey

Förra veckan träffade jag min gamla klasskompis från låg-högstadiet för första gången på urlänge. Ja, senast var skoltiden! Har hittat tillbaka till henne genom facebook som är ett fantastiskt ställe att just hitta såna gamla kontakter och kompisar på! Hon var hemma hos mig och hade med sig sin son som var ett år. Joey är en av de mest charmigaste och sötaste pojkar jag någonsin träffat! Bara kolla in lockarna…och ögonen!!! Bedårande! Självklart skrek min kamera på mig att föreviga denna söta pojke och här kommer några bilder på Joey – pojken som älskar sina ballonger! :O))) Det var så roligt att träffa dig, Anett. Och din fina familj! Kram till er alla!

Alla som känner mig vet att jag är livrädd för ballonger så detta var rena terapin för mig. Har också lärt mig att ballonger faktiskt är väldigt tåliga! ;O)

Barnfotograf – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Birgitta - FOTO chip - juni 26, 2012 - 11:42 e m

Bedårande bilder på en söt kille!

Jenny Eriksson - juni 27, 2012 - 7:18 f m

Otroligt söta bilder! Ballongerna är pricken över i :)

Maria - juni 27, 2012 - 8:06 f m

Men vilka söta bilder. Jätte fina barnporträtt!!

Kram Maria
Ps. tack för ditt tips:)

Becca - juni 27, 2012 - 10:18 f m

Jättesöta bilder !

thinki.se - juni 27, 2012 - 11:29 f m

Vilken goding.

Maria - juni 27, 2012 - 12:15 e m

Åhh vilka fina bilder på detta lilla charmtroll!
En riktig liten sockerbulle :)
Ha en bra dag!
/Maria

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*