Sommarfärger & gråa tankar

Det är få som är kvar av er som så vänligt hälsade på i min blogg förut! Jag är så tacksam för er som är kvar! För utan er finns det ingen anledning att blogga egentligen. Eller? För vem bloggar man? Jag bloggar för min egen del men om ingen ser, tycker och känner så är det ganska meningslöst i längden! Jag har till och med funderat på att lägga ner. Det har aldrig hänt förut! Men det har skett en så drastisk minskning med besökare i min blogg så jag känner att något gör jag uppenbarligen fel! Jag vet att min blogg oftast bara har bilder i inläggen men det är också en fotoblogg. Det är en sån blogg som jag skulle uppskatta. Jag gillar bilder. Jag har en favoritblogg som tar fantastiska bilder och som skriver långa texter varje gång och texterna är fyndigt skrivna men jag har aldrig tid att läsa all denna text men jag vill ändå besöka bloggen och njuta av bilderna! Men, när jag vill kommentera känner jag skuld för att jag inte läst texten och då vågar jag inte lämna spår efter mig. Jag tänker att jag får återkomma och läsa texten en annan dag och då lämna ett spår! Och så går dagarna och denna underbara person med sin underbara blogg får inga kommentarer av mig!

Så vill jag inte ha det här! Och jag vill inte heller skriva massor med strunttext bara för att fylla ut inläggen med annat än bild. Jag älskar när ni kommenterar mina inlägg…ni är så underbara och det gör mig så gott att läsa alla fina ord och beröm ni ger mig! Jag är tacksam över er som är här och hälsar på utan att lämna spår efter er. Bara att ni tar er tid att klicka er in på min blogg är mycket värt!

Alla ni som prenumerar på min blogg är jag också jätteglad för!! Tänk att det är så många som har valt att följa mig och min lilla blogg! Kanske, för alla  er, borde jag inte sluta. Det finns ju ett intresse även ifall ni alla inte hälsar på varje gång jag uppdaterar!

Och jag vet vad jag får för svar när jag frågar om vad jag ska göra annorlunda! Men jag tar chansen igen. Har ni några tips på vad som kan öka intresset för denna blogg? Vad jag ska göra annorlunda för att flera ska vilja titta in? För att flera ska bli intresserade så de vill prenumerera på min blogg?

Allt tas tacksamt emot, allt kommer övervägas noga och jag lovar att försöka följa era råd! Om jag kan! :O)

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Olivia - Brukar inte kommentera, vet inte varför men följer dig på Bloglovin så där ser jag när du publicerar nya inlägg och kollar in då. Tycker att du tar fantastiska bilder, älskar att det är så färgglatt mycket av det du fotar. :)

Något som jag faktiskt kom att tänka på är att det skulle vara kul med lite fototips från dig, kanske ha en frågestund. :)juli 12, 2012 – 7:49 e m

Jennifer Nilsson - Jag håller med dig, jag beundrar just också bilderna i folks bloggar och läser sällan texterna :) Du är en av mina favoritbloggar så dig kommer jag aldrig avfölja! Jättefina bilder här ovan också förresten :)juli 12, 2012 – 8:27 e m

Andreas Modess - Jag hittade din blogg bara för ett par veckor sedan och kollar varje inlägg. Tycker dina foto är fantastiska.
Tycker precis som du angåene texter i bloggar. jag läser när de är korta och tittar på bilder när de är långa. Kämpa på!
Med vänlig hälsning, Andreas
http://modess.nujuli 12, 2012 – 8:51 e m

Becca - Verkligen riktiga sommarbilder :)juli 12, 2012 – 9:02 e m

Neha - Jag tycker absolut inte att du ska sluta. Vet ingen i bloggvärlden som är så grym på att fotografera som du. De flesta andra fotobloggare bryr sig bara om att ha så stor bländare som möjligt att det knappt finns något i bilden som är skarpt och hela meningen med bilden är typ förstörd i detta läge.juli 12, 2012 – 9:09 e m

Lillian - Jag tycker inte du gör något fel! Jag är inne hos dig och har varit ett bra tag nu och det är för att titta på dina fina bilder. För att få inspiration och för att jag älskar bilder.
På min andra blogg där jag är lite mer aktiv (springlust.blogg.se) har jag också märkt av en nedgång men tolkar det nog lite som att det är sommar. Tror inte folk surfar så mycket på sommaren, jag gör det inte i alla fall!
Så fortsätt du, om du frågar mig! 😉juli 12, 2012 – 9:14 e m

Kattis - Vilka otroliga bilder! Jag har prenumererat via Bloglovin’ under lång lång tid, det senaste året har jag dock knappt kollar några bloggar någon annanstans än på telefonen och här tar så lång tid att kommentera så jag hinner sällan. Prioriterar att hinna kika in på mina favoritbloggar. :)

Jag älskar dina bilder, särskilt läckra närbilder på katterna och porträtt på barn… Brudtärnebilderna är otroliga!juli 12, 2012 – 9:27 e m

Saija - Neeej för jösse namn – du får INTE sluta!
Jag är superdålig på att kommentera men jag ser alla dina uppdateringar och fullkomligt älskar dina bilder! Jag hoppas att jag en dag kommer i närheten…

Så fortsätt, snälla… :)

Kram Saijajuli 12, 2012 – 9:46 e m

Kerstins foto - Nej, inte ska du tänka så. Jag följer dig via Bloglovin´ men precis som nån här ovan sa så läser jag många ggr på mobilen och där är det bara stökigt att kommentera. Jag märker också av att det är färre som tittar in och färre som kommenterar men jag tror det har mycket att göra med sommaren. Man har annat för sig. Du ska se att det blir bättre mot hösten. :)
Varför inte göra som nån föreslog? Lämna tips och idéer om hur man utvecklas som fotograf. Om nån kan så är det du. :)
Ha en fin fredag.juli 12, 2012 – 10:27 e m

m i c k e s - Jag vet inte om du ser om man följer sig via rrs men det gör jag med stort nöje! Du är en jätteduktig fotograf och det vore väldigt trist om du inte fortsatte blogga.. Vet själv hur det är när man inte får så mycket kommentarer men det betyder inte att ingen läser och tittar. Får försöka bli bättre själv, men fortsätt som du gör tycker jag!juli 12, 2012 – 11:32 e m

AKP Photography - Jeg håper ikke du legger ned bloggen!

Men noen tips er vel og blogge litt mer varierte bilder og også legge flere enn bare 1-2 bilder i hvert innlegg :) Tror kanskje det kan hjelpe :)juli 12, 2012 – 11:55 e m

Ica Ganestål - Har inga tips som kan göra bloggen mer välbesökt. Men jag gillar den i alla fall! Aklejorna här ovan är underba, det är min favoritblomma. Och visst ser du väl antalet besökare på bloggen även om de inte kommenterar? Det gör jag på min i alla fall. Annars får du skaffa en sån funktion. Jag har inte alls många kommentarer, men det är säkert 10 gånger fler som läser än som kommenterar. Keep up the good work! /Icajuli 13, 2012 – 8:55 f m

Fröken K | Vill bli amatörfotograf - Fototips är alltid fint, men det finns så många bloggar som sysslar med sådant ändå. Jag gillar att bara se på dina bilder. Om du har tips på hur man får fler kommentarer och besökare så dela gärna med dig. Jag har ju samma problem. 😉juli 13, 2012 – 1:07 e m

Darkangel och fröken Jokkmokk - Den här årstiden har man ju svårt att få läsare.
Men jag vill inte ha din blogg på något annat sätt. Älskar bilderna! Är urusel på att skriva kommentarer men det gäller alla bloggar jag läser.
Har inga råd att ge utan vill bara berätta att jag tycker om din blogg så mycket!
Kramjuli 13, 2012 – 4:52 e m

Lenita Olsson - Din blogg är helt fantastisk och du får inte på några villkor sluta med den! Jag kikar in med jämna mellanrum och blir otroligt inspirerad av dina underbara bilder. Har vart dålig på att kommentera,men jag skall skärpa mig <3 Fortsätt som du gör…vi är så många som älskar dina bilder!juli 13, 2012 – 9:38 e m

Camilla - Hittade din blogg för någon månad sedan och följer den. Jag tycker verkligen om dina bilder och blir väldig inspirerad av dom. Tyvärr så är jag dålig på att kommentera fastän jag själv tycker det är roligt när någon kommenterar och besöker min blogg vilka just nu är de närmast sörjande :) Tycker att du har alldeles lagomt med text i dina inlägg då jag tycker bilderna säger så mycket.juli 13, 2012 – 11:00 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*