Sländor

Jag har en fascination och det är sländor! Jag tycker de är magiska varelser och min dröm är att fånga dem vackert på bild! Många vackra bilder! Jag lovar att inom en snar framtid tipsa om två fotografer som skapar magiska bilder tillsammans med sländor… De här gjorde jag häromdagen när jag var ute och gick och helt plötsligt flög denna vackra Flickslända förbi mig och satte sig på kanten av stigen. I det läget spelar vädret eller torrheten ingen större roll…inte heller vad för kläder jag har på mig! Jag fick helt enkelt sätta mig i leran och bli blöt ända in på kroppen men jag är ganska nöjd med dessa bilder! Men jakten på den perfekta bilden fortsätter…och gärna med en Trollslända! :O))

För er som är med i fotoutmaningen: Jag är själv lite allergisk mot att ha flera bilder med i en fotoutmaning som bör visas med en bild men jag provar lite annorlunda i min blogg efter önskemål, så ni som är med i fotoutmaningen, det är den första bilden som gäller! Men om ni gillar övriga blir jag bara glad! Och förlåt för jag dumpar flera bilder på er! :O)

Måndagstema

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Ezter - augusti 13, 2012 - 6:21 f m

Så vackra bilder!

Helena (Livet på citronodlingen) - augusti 13, 2012 - 6:27 f m

Grattis! Det är inte lätt att lyckas fånga dessa vackra varelser. Vi har en som flyger omkring här i närheten, men den verkar aldrig behöva vila… :(

Lotta - augusti 13, 2012 - 6:45 f m

Sååå skicklig fotograf du är, underbar skärpa och så vacker slända.

EMMA - FOTO - augusti 13, 2012 - 7:57 f m

Härliga färgglada och skarpa macrobilder =)

Kerstin - augusti 13, 2012 - 10:01 f m

Sitter här och njuter av din vackra foton. Underbart!

Toril - augusti 13, 2012 - 10:56 f m

Kjempeflotte og fine bilder! Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei kjempefin og god uke! :)

Cecilia Artista, Sweden - augusti 13, 2012 - 11:40 f m

Sländorna kan verkligen vara svårfångade. Men du fick ju underbara bilder på den fina blå flicksländan! Det var säkert värt lite klädtvätt!
Ha det bra!

Hanna - augusti 13, 2012 - 12:28 e m

Helt magnifikt som vanligt när du har varit i farten. Jag har lite fobi för sländor, men nu när jag ser en på så nära håll så ser den ju inte så farlig ut :0)

Irene - augusti 13, 2012 - 1:52 e m

Dyktige makros … hvor flott ”øyenstikkeren” er!

Pia - augusti 13, 2012 - 2:31 e m

SÅÅÅ utrolig vakkert! VAnvittig bra bilder!!!
Ønsker deg en glad dag!!
Klem fra Pia

Becca - augusti 13, 2012 - 3:22 e m

Vackert, riktigt fint fångat !

Monica - augusti 13, 2012 - 3:38 e m

Jeg synes du har fått din magi i disse bildene også, selv om du sier du fortsatt jakter på det perfekte.
Jeg er helt forelsket i fargene dine,- men det har jeg nok sagt før!
Ha en fin uke:)

Neha - augusti 13, 2012 - 4:21 e m

Grymma bilder:D

ÅsaV - augusti 15, 2012 - 9:36 f m

Sländor är så otroligt vackra och jag delar din fascination för dem! Jag jagar också efter den perfekta bilden på dem. För tillfället är det blå jungfrusländor jag vill fånga… Härliga bilder du visar här! Den översta blev min favorit bland dina sländebilder!

AKP Photography - augusti 15, 2012 - 6:21 e m

WOOOW!! Fantastiske macrobilder – nyydelig skarphet og farger 😀

Charlotte/Kreativamamman - augusti 15, 2012 - 7:45 e m

Helt fantastiska bilder! Det är fruktansvärt svårt att få just en trollslända på bild (jag vet och jag har bara lyckats m en sittande slända utan utfällda vingar än så länge m jag är glad över den ändå ;-). Dessa sländbilder är helt enkelt superbra!

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*