Trasselsudden

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Ica Ganestål - Det finns en sak jag saknar i din blogg, och det är att det inte finns nån knapp med ”senaste” och ”äldre”. Det är alltså inte lätt att kolla om man missat nåt inlägg. Då måste man scrolla ner och gå in på rätt månad och då få upp hela månadens inlägg och leta bland dem. En del bloggar har senaste åt höger och en del åt vänster. Det kan variera. Tänkte bara dela med av nåt jag funderat på ett tag. Men du är inte den enda med fotoblogg som saknar detta. /Icaseptember 21, 2012 – 8:19 f m

anemonen - En söt trasselsudd som jag skulle vilja ge en klapp.september 21, 2012 – 9:50 f m

Photo Attraction - Great portrait!
I Like the two layers and the bokeh. How did you managed to have him so still ?september 21, 2012 – 9:53 f m

Fotograf Annie - Åh vilken söt liten trasselsudd :)september 21, 2012 – 10:21 f m

fröken K | vill bli amatörfotograf - Så söt. Han ser lite busig ut.
Vad tycker du om min hundbild som jag tog för några veckor sedan? Jag behöver konstruktiv kritik… (vet att det kanske är lite mycket luft över hundens öron, men det var verkligen en snapshot då han inte var still i en sekund)
http://facutvivas1.wordpress.com/2012/09/21/worldwide-photowalk-oslo/september 21, 2012 – 10:22 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*