*** Tävling ***

Det var väldigt längesedan jag hade en tävling här och egentligen har jag det inte nu heller. Men jag har en sida på Facebook och där har jag en tävling.

Spana in A’la Foto på Facebook och anmäl dig till tävlingen! Är det så att du inte själv kan men vet någon som vill vara med går det bra att anmäla sig och ge bort vinsten som en present. Och, självklart, är detta inte en tävling för modeller utan för alla, vem som helst som vill ha fina bilder på sig, sin katt, hund, barn osv… så tveka inte. Var med!!

Tänk på också att detta är perfekt inför julen…klapparna blir klara i ett nafs! :O)

Så….välkomna in och tävla om ett finfint pris!! Tävlingsreglerna finns på bilden som också länkas till A’la Foto på facebook!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

emma - åh herregud.. om jag hade kunnat ta mig dit hade jag varit med direkt!oktober 10, 2012 – 6:14 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*