Lönnskog vs Bokskog

Häromkring är det svårt att hitta vackra bokskogar och det är min önskan. Tyvärr är jag sällan ledig och när jag är ledig är det alltid tråkigt väder. Hade det varit fint hade jag åkt till Omberg, där det finns fantastiskt vackra bokskogar! Men, det finns ibland…några enstaka böcker i någon allé vid någon ringlig väg på landet…och en sån hittade jag häromdagen….så trots svårigheten kan jag ändå bjuda på en vacker höstbild med motiv som jag vill ha! Men jag önskar ändå att helgen som kommer kommer vara tokfint så jag kan ta bilen och åka till Omberg och gå en tur i den fantastiska miljön!

Och på tal om svårighet…så böcker är en av mina favoritträd men Lönnen vinner på alla sätt….det som är svårt där, eller rättare sagt helt omöjligt, är att hitta Lönnskogar…finns det överhuvudtaget?? Lönnskogar…det låter märkligt! De planteras också i alléer, annars är de strödda lite överallt i annan natur eller inne i staden men en skog full med Lönnträd….ÅH SÅ VACKERT!!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Meam Die - Underbara färger!
Vackert!
Kram kram Malinoktober 23, 2012 – 7:34 f m

Violen på Brandholmen - Håller med om att en lönn är riktigt vacker på hösten. Men en hel skog av lönnar kan jag inte hjälpa dig med. Jag tycker det är ganska svårt att fota lövträdsskogar.oktober 23, 2012 – 8:30 f m

Carina - inspirera - Otroligt vackert svårt foto…
Det är minsann svårt att få till det med tiden, vädret och allt!
Ha en skön tisdag.
Kramen.oktober 23, 2012 – 9:06 f m

Frida - Jättefin bild!oktober 23, 2012 – 9:06 f m

Pysselfarmor - Ja lönn är ett fantastiskt vackert träd! så ock din bild på dem…

När jag tänker efter har jag nog inte heller sett en stor skog med lönn…utan endast dungar av dem.
Här har du en länk som visar hur du kan vika rosor av lönnlöv. Det blir så fint sååå – joo jag har gjort det – jag är ju en pysselfarmor vet du….
:-))

http://haha.nu/creative/how-to-make-roses-from-maple-leaves/oktober 23, 2012 – 9:31 f m

Leena - Vilken glödande skog! Underbar bild. Bokskogar är bland det vackraste som finns men som enskilda träd är lönnar finast, i mitt tycke.oktober 23, 2012 – 3:17 e m

Lena - Ljuvliga härliga färger!
/ Lenaoktober 23, 2012 – 3:53 e m

Anitas Blogg - Malta - Vilken underbart vacker höstbild! Från mig kan du dessvärre inte få någon hjälp när det gäller att finna lönnskog. Här där jag är finns ingen skog alls 😉oktober 23, 2012 – 5:38 e m

Marit Johansson - Jättefint!oktober 23, 2012 – 6:59 e m

Pialotta - Inte alls svårt att gilla din bild eller Höstfärgerna för övrigt :)oktober 23, 2012 – 7:05 e m

AKP Photography - Nydelig høst bilde! 😀oktober 24, 2012 – 9:43 e m

Johanna - Vilken helt fantastiskt glödande bild och så snyggt komponerad !oktober 25, 2012 – 5:09 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*