Lönnskog vs Bokskog


Häromkring är det svårt att hitta vackra bokskogar och det är min önskan. Tyvärr är jag sällan ledig och när jag är ledig är det alltid tråkigt väder. Hade det varit fint hade jag åkt till Omberg, där det finns fantastiskt vackra bokskogar! Men, det finns ibland…några enstaka böcker i någon allé vid någon ringlig väg på landet…och en sån hittade jag häromdagen….så trots svårigheten kan jag ändå bjuda på en vacker höstbild med motiv som jag vill ha! Men jag önskar ändå att helgen som kommer kommer vara tokfint så jag kan ta bilen och åka till Omberg och gå en tur i den fantastiska miljön!

Och på tal om svårighet…så böcker är en av mina favoritträd men Lönnen vinner på alla sätt….det som är svårt där, eller rättare sagt helt omöjligt, är att hitta Lönnskogar…finns det överhuvudtaget?? Lönnskogar…det låter märkligt! De planteras också i alléer, annars är de strödda lite överallt i annan natur eller inne i staden men en skog full med Lönnträd….ÅH SÅ VACKERT!!!

, ,

12 svar till “Lönnskog vs Bokskog”

  1. Vilken glödande skog! Underbar bild. Bokskogar är bland det vackraste som finns men som enskilda träd är lönnar finast, i mitt tycke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *