Julkalender: Lucka 1

Jag saknar absolut inspiration, kreativitet och lust inför fotografering just nu så jag behöver en utmaning så även i år tänker jag köra en julkalender. Det innebär att jag tar en ”julig” bild varje dag fram till julafton, precis som varje lucka i en kalender! Om det är någon som känner för att hänga på LOVAR jag att sköta länkarna snyggare och bättre detta år (förra året gick min dator sönder så allt föll platt pannkaka) så min uppmaning är: HÄNG PÅ!! Låt oss inspirera varandra. Finns absolut inga regler mer än en bild om dagen i 24 dagar och gärna lite julig touch på! :O))

Min första bild och 1 decembers lucka är mina älskade kattungar som sitter så fint när jag fotograferar dem inför julkort! Visst är de ljuvliga??
Kattungarna är från vänster: Pinocchio, chokladmaskad Helig Birma och Jezzibel, brunmaskad Helig Birma

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

fröken K | vill bli amatörfotograf - Så söta. Jag skulle gärna varit med, men jag har examen snart och det är massor som sker. Annars skulle jag varit med. :)december 2, 2012 – 12:17 e m

Jessica - Vilken härlig bild! :O)december 2, 2012 – 5:37 e m

Pysselfarmor - Undrar om du gör någon lista på de som deltar i utmaningen? För hur ska man annars veta vilka som är med?

Kissemjauarna är så otroligt söta.december 2, 2012 – 6:23 e m

Anneli - Nej men oj så söta dom var!
Helt underbara!december 2, 2012 – 7:47 e m

Maria Lundmark Hällsten - Vilka vackra katter… och vilka ögon :) Ha en fin 1:a advent!december 2, 2012 – 7:54 e m

madelein - sexbarnsmamma - Åh vad fin! Får kika in här varje dag nu då :-)december 2, 2012 – 8:02 e m

Charlotta - Jag kikar gärna in på din kalender bara för att få se dina vackra foton. Hoppas på många blåögda skönheter. :))december 2, 2012 – 8:11 e m

Della / Var Dag ett Äventyr - Och de sitter still! :-)december 2, 2012 – 8:24 e m

Borgmästaren - Vilken rolig idé! vackert fångade katter! Intensiva blickar.december 2, 2012 – 9:07 e m

Lillian - Jag har precis kickat igång min julkalender. Kika gärna in! :-)december 2, 2012 – 10:03 e m

Gunvor - Underbar bild på dom små!Vilka ögon! Min önskan är att nån gång bli matte till en Helig Birma.december 3, 2012 – 10:29 f m

Cecilia Engvall - Vad roligt initiativ. Jag hänger på :-) Jag är inte så jättemycket för julpynt så det ska bli väldigt spännande för egen del och se hur jag löser det hela. Det här med fototrissen har jag missat helt att det var en utmaning, vet du om det finns möjlighet att vara med i den? Verkar ju hur kul som helst!december 3, 2012 – 10:30 f m

Cecilia Engvall - Här hittar ni min julkalender :-)december 4, 2012 – 10:00 f m

Åke - Vad ljuvligt du fått dem! Smakfullt designat med grankvisten och äpplet.december 5, 2012 – 9:42 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*