Julkalender: 2 luckan!


TVÅHUNDRA! 200 söndagar under de senaste dryga 4 åren har fantastiska Helena utmanat oss kreativt fotointresserade med härliga uppdrag. Otröttligt har hon fixat för oss så vi kan ha roligt! Hon har också fixat tävling på tävling! Tack snälla Helena för att du har startat och fortsatt med fototrissen så vi får uppleva tvåhundrade uppdraget denna söndag!

Även denna vecka är det tävling och även denna vecka står CoolStuff för priserna, denna gång lite extra fina för att fira fototrissen!! Utmaningen denna vecka är detaljer och jag har valt att göra en julig variant med tanke på att det är första advent idag!

FOTOTRISS

CoolStuff’s julklappssida

Jag har också startat själv en liten utmaning om en julkalender så för alla er som vill kika på mina 24 luckor i kalendern eller som är sugen själv på att utmana sig  är välkommen att titta in HÄR!

Glad Advent fotovänner!

, ,

32 svar till “Julkalender: 2 luckan!”

  1. Oj så snyggt, härlig färgklick med den cerisa kulan. Gillar verkligen hur du redigerar dina bilder, himla snygg textur.

    Kul med julkalendern, kikade in och tittade på de gosiga katterna ;0)

  2. Så ”papprigt” och julkortsaktigt du skapade fram här Anneli.

    Tycker resultatet blev jättefint och passande nu i decembertider.

    Tack & Ha det gott!

  3. Snygga detaljer på pumlor – som jag lärt mig att det heter i Norrbotten. Inget dumt ord egentligen. Mycket lättare att säga än julgranskulor!!

  4. Snyggt 🙂 Ser ut som en tavelserie. Hade jag sett en tavelserie i butiken som denna hade jag köpt den som juldekoration 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *