Julkalender: Tävling!!!


Denna tävling är till er, alla mina underbara följare och påhälsare i bloggen. Ni är så värdefulla för mig…jag hoppas ni vet det! Och naturligtvis får nya besökare också vara med! Alla får vara med! Se det som en julklapp från mig till er…fast med liiite jobb från er sida! ;O)

Vinsten är en väggalmanacka i A4-format fylld med mina macro/naturbilder så för er som gillar mina bilder är detta perfekt. Ni får massor med fina tavlor att använda efter året gått! ;O) Och, det är en perfekt nyårspresent!! Julklapp om ni firar sen jul!! ;O)

Tävlingsreglerna är väldigt enkla.

* Svara på en enkel fråga.

* Om ni har en blogg/facebook får ni gärna göra ett inlägg och bjuda in dem hit till min blogg och även deltaga i denna tävling!

* Kommentera/svara i detta inlägg så jag vet att ni är med! :O)

OK….klart som korvspad! Här kommer frågan!

Vad är detta för fågel på bilden?

Svaret ska vara med i kommentaren här på detta inlägg
(jag publicerar inget förrän tävlingen är slut)

Tävlingen håller på till den 20 december klockan 23,00!

LYCKA TILL!!!!

, ,

17 svar till “Julkalender: Tävling!!!”

  1. Ja, denne var grei… det er en flaggspett, som vi kaller den på norsk:)
    Har kun sett den en gang på fuglebrettet utenfor stuevinduet!
    Jeg beundrer jo bildene dine stort, så denne konkurransen må jeg være med på:)
    God søndag:)

  2. Detta måste vare en Större hackspett ”Dendrocopos major”. Jag har fotat dem en del och ironiskt nog så är det en i trädgården exakt som på bilden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *