Julkalender: Tävling!!!

Denna tävling är till er, alla mina underbara följare och påhälsare i bloggen. Ni är så värdefulla för mig…jag hoppas ni vet det! Och naturligtvis får nya besökare också vara med! Alla får vara med! Se det som en julklapp från mig till er…fast med liiite jobb från er sida! ;O)

Vinsten är en väggalmanacka i A4-format fylld med mina macro/naturbilder så för er som gillar mina bilder är detta perfekt. Ni får massor med fina tavlor att använda efter året gått! ;O) Och, det är en perfekt nyårspresent!! Julklapp om ni firar sen jul!! ;O)

Tävlingsreglerna är väldigt enkla.

* Svara på en enkel fråga.

* Om ni har en blogg/facebook får ni gärna göra ett inlägg och bjuda in dem hit till min blogg och även deltaga i denna tävling!

* Kommentera/svara i detta inlägg så jag vet att ni är med! :O)

OK….klart som korvspad! Här kommer frågan!

Vad är detta för fågel på bilden?

Svaret ska vara med i kommentaren här på detta inlägg
(jag publicerar inget förrän tävlingen är slut)

Tävlingen håller på till den 20 december klockan 23,00!

LYCKA TILL!!!!

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Anni - Det är en större hackspett, en hane.december 16, 2012 – 2:06 f m

Ulrika - Fotograf u.norman - Kul tävling :) Det är väl en större hackspett? 😛december 16, 2012 – 9:39 f m

Monica - Ja, denne var grei… det er en flaggspett, som vi kaller den på norsk:)
Har kun sett den en gang på fuglebrettet utenfor stuevinduet!
Jeg beundrer jo bildene dine stort, så denne konkurransen må jeg være med på:)
God søndag:)december 16, 2012 – 11:03 f m

Sami - Hej
Mitt svar är: Stor Hackspett
/ Samidecember 16, 2012 – 11:57 f m

Lena - Hackspett!december 16, 2012 – 12:38 e m

Becca - Fin bild !december 16, 2012 – 12:45 e m

Beppan - Klart jag vill vara med och tävla om din almanacka med ljuvliga bilder!

Bilden visar en större hackspettdecember 16, 2012 – 2:24 e m

Lova - Fågeln är en större hackspett, en adult hane :)december 16, 2012 – 7:13 e m

Hedwig - Det är en hane av släktet större hackspett (Picoides major).

Lite lurigt faktiskt, men skam den som ger sig.december 16, 2012 – 9:33 e m

Carita Liljendahl - En större hackspett, tippar jag :-)december 16, 2012 – 10:09 e m

johan - Liknar i alla fall mest en hackspett!december 17, 2012 – 1:20 f m

Maria Lundmark Hällsten - Det är en hackspett :) Jag gör ett inlägg om din tävling på min blogg.december 17, 2012 – 7:41 f m

Adine - fotograferande lärarstudent - Jag vill vara med och tävla! 😀 Det är en hackspett som du fångat så vackert på bild! Och jag skulle gissa att det är en större hackspett och inte en mindre.. :)december 17, 2012 – 11:29 f m

george - Would he…woody woodpecker. Lovely natural image…december 17, 2012 – 3:11 e m

Jah Hollis - Det är en hackspett, skulle tro att det närmare bestämt är en mindre hackspett. Snyggt fångad är den helt klart.december 18, 2012 – 8:06 f m

Simon G - Detta måste vare en Större hackspett ”Dendrocopos major”. Jag har fotat dem en del och ironiskt nog så är det en i trädgården exakt som på bilden. :)december 18, 2012 – 11:50 e m

Connie Tornevall - Gud vad fin, älskar fåglar! Har ett gömsle i trädgården där jag kan sitta och fotografera fåglarna ostört. Mina bilder finns än så länge bara på FB. Men de kommer snart att läggas upp i min blogg! Ha det gott http://www.facebook.com/connie.tornevallmaj 5, 2013 – 1:32 f m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*