Min kraft!

Fredagens tema är kraft och då faller det sig naturligt att välja en bild på min ässkade Tufsen! Hon ger mig kraft att orka när allt är tungt! Hon tar också lite kraft ifrån mig när hon varje natt (så fort hon anar att jag är vaken) kommer och jamar i mitt ansikte för att jag ska släppa in henne i famnen så vi kan ligga och kramas! Men när hon väl är där så sprider hon sin kraft och kärlek! Min vackra Tufsen med de underbara blå ögonen och den lena pälsen!

Tema Fredag

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Mias Mix - Förstår din känsla! Katter verkar känna på sig hur man mår och vill nästan trösta en när man mår dåligt. Dessutom är hon ju vansinnigt snygg!april 12, 2013 – 1:24 e m

Anitas Blogg - Malta - Syns på Tufsens blick och intensivt blåa ögon att det är en katt med mycket värme 😉 Underbart att ha en vän hemma även om det inte är en människa. Djur kan ge oss så väldigt mycket kraft och energi när det ibland känns lite tungt. Själv väntar och längtar jag efter en vovve. Men det går lite trögt 😕 Ha en skön helg Anneli :-)april 12, 2013 – 1:58 e m

Jah Hollis - Fin bild av din kraftkatt.april 12, 2013 – 4:55 e m

Meta - Det var ett sött litet kraftpaket.
Ha en fin helg
Kram Metaapril 12, 2013 – 5:04 e m

Charlotta - Den kravlösa kärleken från husdjuren är verkligen en källa till kraft, trots att man kan smälta till en pöl när man ser Tufsens vackra ögon.
Hoppas ni får en fin helg!april 12, 2013 – 5:16 e m

Hanna - Skönt att ha en vän som Tufsen att kramas med. Vacker är hon och de blå ögonen kan få vem som helst på fall.april 12, 2013 – 9:23 e m

Kerstins foto - Förstår så väl hur du känner det. Våra älskade katter ger så mycket av sin kraft, energi och villkorslösa kärlek. Fy tusan vad tomt livet skulle vara utan dom. Så vacker bild på din kärlek.
Ha en fin helg, Anneli.april 12, 2013 – 11:15 e m

Anni - Den batteriladdningen ger långvarig kraft på ett sätt som de utan husdjur inte kan förstå. Undrar om hon vet hur snygg hon är?april 12, 2013 – 11:35 e m

Marit Johansson - Ja precis så är det med husdjuren, dom tar kraft men dom ger en massa tillbaka, vilka vackra ögon din katt har!
Och suverän bild också.april 13, 2013 – 7:53 e m

Mona - Katter har en förmåga att pocka på uppmärksamhet vid de mest olämpliga tillfällen. Men man förlåter dom mer än gärna. Och visst är det mysigt med en varm och go sängkamrat. En otroligt vacker katt du har!april 13, 2013 – 11:31 e m

Louise - Så söt :)april 14, 2013 – 3:31 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*