A’la Foto: Åsa & Johan

Det hör inte till vanligheten att jag väljer ut enbart svartvita bilder i ett bröllopsinlägg (eller något annat inlägg heller för den delen) men här har jag faktiskt gjort det! Dessa bilder tycker jag jättemycket om trots sin färglöshet så jag ville visa dem! Det är bilder från Åsa & Johans bröllop på Borghamn. En fantastisk dag som omhuldades av så mycket kärlek, glädje och lycka! Jag är så glad och tacksam att jag fick vara med och föreviga detta!

Vill ni se mer från deras dag så har jag just uppdaterat och publicerat deras galleri på min sida! Berätta gärna vilken bild som är din favorit! Sånt är alltid roligt att höra!

www.alafoto.se ->portfolio -> bröllop -> Åsa & Johan

Bröllopsfotograf – Borgerlig vigsel – Borghamn – Östergötland – Omberg

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Rebecca - fina!april 25, 2013 – 12:53 e m

Anna - Hej Anneli! Jag tycker allra mest om bilden där bruden tittar ner. Annars tycker jag brudgummen har en fantastiskt fin blick på första bilden. Fint jobbat.april 25, 2013 – 6:08 e m

AKP Photography - Ååh så vakre bryllupsbilder!!april 25, 2013 – 6:41 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*