Längtar

Jag har så många fotosessioner som jag har planerat till vår och sommar och jag är så sugen på att få göra dem…NU!! Det är inte helt färdigplanerat men i stora drag och det kommer bli så roligt! Så nu söker jag modeller till dem! Är du den rätta eller känner du någon så tveka inte att höra av dig! Jag kan lova att du kommer få en rolig stund tillsammans med oss och dessutom får du fina bilder på dig!:)

Jag söker tjejer med alla utseenden så tveka inte! En bildidé är helt klar och där söker jag en tjej med långt mörkbrunt/svart lockigt hår! Den fotograferingen kommer ske i maj ungefär. Resten är fritt fram!

anneli@alafoto.se eller lämna meddelande här på sidan!

Dessa bilder är på vackra Adine från förra sommaren.

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!

Adine - Spännande att du har massa idéer 😀 Hehe, jag har fortfarande svårt att känna igen mig själv på sista bilden ^^mars 8, 2014 – 12:22 e m

AKP Photography - Åååh så nydelige bilder 😀 Jeg lengter også etter sommeren 😀mars 9, 2014 – 11:08 e m

Din emailadress visas aldrig för någon annan Fält med stjärna måste fyllas i *

*

*