Magical Bridal

Bröllopsfotograf – Brudporträt – Linköping – Östergötland

Till toppen 
 Kontakta mig gärna!
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/67/134967/alafoto.se/public_html/blogg/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Birgitta - Vilken ljuvlig bild!

Ps. Nej, fjärilen är inte från denna sommar. Har sett ganska många vita fjärilar i år däremot. I övrigt ganska så glest. Väntar tills min Röd Rudbeckia ska slå ut, för fjärilar av olika sorter älskar den blomman :)juli 15, 2013 – 12:05 e m

george - I love this high-key imagery with its combination of manuscript and woman….juli 16, 2013 – 11:56 f m